maanantai 7. toukokuuta 2012
Vuohenjuuston ystäville
Vuohenjuusto rypälepasta
- 350 g vuohenjuustoa
- 3dl vihreitä kivettömiä viinirypäleitä
- 80g ilmakuivattua kinkkua (itse käytän ilmakuivatun kinkun tilalla italialaista salamia)
- 1 ruukku ruohosipulia
- 250g pastaa
- ½ dl oliiviöljyä
- mustapippuria, suolaa
- Leikkaa vuohenjuusto pieniksi kuutioiksi
- Puolita viinirypäleet ja hienonna ilmakuivattu kinkku + ruohosipuli
- Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa
- Keitä pasta
- Valuta kypsän pastan joukkoon runsaasti oliiviöljyä
- Yhdistä pasta vuohenjuustoseoksen joukkoon
- Rouhi päälle mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kivakuuloinen ohje! Laitetaanko pasta muihin tuohon mukaan lämpimänä vaiko jäähdytettynä? Muut aineet lienevät kylmiä? :)
VastaaPoistaMä oon laittanut ihan lämpimänä pastan mukaan, muut ainekset on tosiaan kylmiä. Kannattaa kokeilla, itse ainakin kovasti tykkään. Tosin omasta mielestä mikään missä on vuohenjuustoa, ei voi mennä pieleen=)
PoistaVuohenjuusto on ihan älyttömän hyvää, ja muutenkin tässä pastassa on ihan "munmakuiset" raaka-aineet. =)
PoistaJos meillä sisustusmaussa löytyy yhtenäisyyksiä niin näköjään myös makuaistissa=) Nimittäin raaka-aineet on myös hyvin paljon omaan mieleen=)
PoistaOi nam ku näyttää hyvälle! Pakko kokeilla tota joskus :) Vois vaikka viikonloppuna kun oma perhe tulee tupareihin :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, helppo ja hyvä pasta=)
PoistaSaat tehdä mulle tuota ens kerralla ku tuun käymää..:) -Norde-
VastaaPoistaIlmottele ajoissa niin saatan tehdäkkin=) Voisit oikeesti joku ilta tulla syömään ja viinille=)
Poista