lauantai 5. toukokuuta 2012

Lapsimessut

Malvamei oli itselle uusi tuttavuus. Ihania kuoseja ja askartelumateriaaleja.


Ihanat Skip Hop reput. Tällainen ehdottomasti meidän pojulle kun se vähän kasvaa. Omat lempparit on pingviini ja pöllö.


Eero Aarnion Puppyt ois olleet tarjouksessa. Vähän jäi harmittamaan, kun en ostanut pientä valkoista Puppya, mutta meillä ei yksinkertaisesti ole tässä asunossa tilaa.

Kuvia lapsimessuilta, jossa kävimme ystävän kanssa viime sunnuntaina, en ole ennen käynyt kertaakaan lapsimessuilla. Johtuisiko siitä, että tämä vuosi on ensimmäinen kun on oma lapsi=) Messuilla oli mukava käydä, vaikkei ostomielessä menisikään niin ihan vain katselemista löytyy todella paljon. Omia suosikkeja olivat ihanat retrovaatteet ja kaikenmaailman käsintehdyt pehmot. Punaisen norsun tuotteet olivat erityisen kivoja, varsinkin mustavalkoinen hauki pehmo oli monta kertaa kädessä, mutta ei vielä lähtenyt mukaan. AarreKidin pöllö pehmoa lähdin messuilta hakemaan, mutta niitä heillä ei ollut myynnissä messuilla.

Mesuilla oli isot osastot raskaana oleville ja paljon erilaisia tuote-esittelyjä lastentarvikkeista. Niitä emme kuitenkaan lähteneet kiertelemään. Myös sisustuspuoli oli mukavasti esillä. Messuilla olisi saanut kulumaan melkein koko päivän jos olisi kiertänyt kaikki pisteet. Meidän kierros ei mennyt ihan loogisesti vaan kierreltiin vähän siellä täällä.

Kaikki kuvat saa muuten isommaksi klikkaamalla. Mulla on ollut vähän ongelmia bloggerin ja blogilistan kanssa. Vaikka oon päivittänyt blogia, ei päivitykset ole jostain syystä tullut näkyviin blogilistalle. Nyt on ollu reilun viikon melkein joka toinen päivä sama ongelma=/

3 kommenttia:

 1. Minä olin myös messuilla lauantaina! Ostin tytölle leppäkerttu SkipHop repun=) -Maiju-

  VastaaPoista
 2. Niin ja kävin katsomassa Malvamein sivut, siellä oli kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MalvaMein nettikaupasta lähtee jossain vaiheessa tilaukseen kamelityyny, kunhan raaskii=)

   Poista