tiistai 15. toukokuuta 2012

Matkakuume

Turkki
Wien
Kypros


Kiina


Thaimaa

Selailin eilen illalla varmaan parisen tuntia kuvia meidän reissuista. Tällä hetkellä olisi aivan mahdoton halu päästä matkalle! Tämä on ensimmäinen kesä pitkään aikaan, kun meillä ei ole mitään reissua suunnitteilla ja se tuntuu oudolta. Saa nähdä lähdetäänkö mihinkään vai vietetäänkö kesä ihan suomessa reissaten. Nyt kun Aapo on kuvioissa mukana niin matkakohdettakin pitää miettiä vähän tarkemmin. Saa nähdä minkälainen ensimmäisestä reissusta lapsen kanssa tulee=) Tämä oli nyt aika valtava kuva läjäys, mutta tulipahan vähän itse fiilisteltyä tehtyjä matkoja. Paljon sitä unohtaisi elämästään ja käymistään paikoista jos ei olisi ottanut kuvia muistoksi.

4 kommenttia:

 1. Meidän eka ulkomaanreissu nappulan kanssa oli vuoden vanhana lentäen tukholmaan. Hyvin meni -nappula nukkui lennot molempiin suuntiin. Oltiin pari yötä perillä. Mun mielestä esim. kööpenhamina olis kanssa hyvä kohde lasten kanssa matkustaessa. Niinpä, onneksi on kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lennot on juuri ne, jotka vähän jännittää jos toinen ei viihdykkään/nuku lentokoneessa niin miten sen saa pidettyä tyytyväisenä=)

   Poista
 2. IHANIA kuvia! Fiilistelen kyllä täysillä mukana.. Ihanaa aina palata vanhoihin lomakuviin, niistä tulee aina niin hyvälle tuulelle.. :)

  Itsellä myös mietinnässä seuraava kohde! Joko aurinkomatka ihan mihin vain halvalla pääsee, luultavasti Turkki. Tai sitten kaupunkiloma Lontooseen (shoppailua), Pariisiin (joulukuussa joulutori) tai johonkin päin Italiaa. Tai, viiminen kohde herättää useissa ihmettelyä, mutta Islanti. Olen kuullut tutuilta paljon hyvää. Sinne riittäisi ihan vaan pidennetty viikonloppu, joka sisältäis rentoa oleilua, nähtävyyksien, mm. geysirit ja kylpylän höyryävässä vedessä, taivasalla, kylpemistä. Ehkäpä joku hevosajelukin mahtuis mukaan ohjelmaan.. Saa nähä mistä sitä itsensä löytää! :)

  - Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsekkin fiilisteltyä kuvia tovi jos toinenkin, eikä ainakaan auttanut matkakuumeeseen yhtään=) Turkki oli aika positiivinen yllätys, itsellä oli ennakkoluuloja vähän sitä kohtaan. Islanti kyllä oisi varmasti erilainen ja kaunis matkakohde! Taivasalla kylpeminen kuulostaa ihanalta!

   Poista