tiistai 15. toukokuuta 2012

Ostoksia

Pitkään toivelistalla ollut suuri Keep Calm and Carry On posteri. Pitäisi vielä hankkia siihen sopivat kehykset, niin saa taulun seinälle.

Acon asteittain päivettävä kosteusvoide.

Aapolle kesäbody ja jarrusukkia. Jarrusukat tulee enemmän kuin tarpeeseen, sen verran alkaa olla kuhmuja Aapolla päässä kun meidän laminaatit on niin liukkaita.

Minä olen Myyrä fani viimeisen päälle. Meiltä löytyy Myyrä -sarjan leluja jonkin verran ja taas oli leluliikkeessä aivan ihania uutuuksia. Tämä juna lähti mukaan=)

Lelu testissä


"Onhan tää ihan kiva, mutta mua kiinostaa kuitenkin enemmän toi tv:taso johon voi vaikka kiivetä=)"
Käytiin Aapon kanssa rattailla ajelulla kaupungilla ja vähän ostoksilla samalla. Nyt kun aurinko paistaa ja vaate kerrokset vähenee huomaa kuinka tavattoman kalpea sitä on. Solariumiin en oikeen enää uskaltaisi tänä vuona mennä. Aikaisempina vuosina olen käynyt 1-3 kertaa vuodessa, mutta näin vanhemmiten alkaa vähän hirvittämään nuo solariumin haittavaikutukset. Päädyin sitten ostamaan kalpeita kasvoja vähän pelastamaan apteekista Aco merkin kasvorasvan, jossa on vähän ruskettavaa mukana. Toivottavasti tämä kosteusvoide tuo vähän tervettä väriä kasvoille. Tänään oli kyllä sen verran aurinkoinen päivä, että istuin auringossa nauttimassa kirjaa lukien kun Aapo nukkui päiväunia. Tällaisia päiviä lisää=)

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Minulla on ollut tuo posteri jo pari vuotta odottamassa kun en heti löytänyt valmiskehyksiä siihen. Se oli jotenkin hassun kokoinen. Kerro kun löydät, niin minäkin kaivelen unohtuneen posterini esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin käydä tällä viikolla etsimässä kehyksiä. Ilmoittelen jos löytyy sopivat=)Jos ei löydy niin vien sen varmaan ihan kehystettäväksi.

   Poista
 2. Ihan mahtava body! Vähän tuollainen retro. Olen itsekin hankkinut yhden melkein samanlaisen kerran vaatekutsuilta. Eikä mulla ole edes lasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Body oli niin mukavan värikäs niin piti ostaa=) Minäkin ostin aikoinani (monta vuotta ennen raskautta) yhdet ihanat pienet villahousut, ne vaan piti saada=)

   Poista