perjantai 18. toukokuuta 2012

Kysymys haaste

Missing Sparkles blogin Minna haastoi minut kysymyspostaukseen=) Tässä siis kysymykset ja omat vastaukset.

1. Aina kysytään lemppariruokaa...mutta mikä on sellainen ruokas tai aines, mitä saa sut heittämään laattaa pelkästä näkemisestä (vähän liioiteltuna ehkä, mutta anyway :D)?

Vastaus: Puolukkapuuro ja maksalaatikko ovat sellaisia ruokia, joita en saa alas, en sitten millään=) Pelkkä puolukkapuuron ajatteleminen alkaa vähän tekemään pahaa, se on se koostumus, jonka tuntua suussa en voi sietää. Muuten melkein kaikki ruuat kyllä menee vähän liiankin hyvin=) 

2. Kuka ihminen tietää sinusta kaikkein eniten (niitä salaisimpia asioita)?

Vastaus:  Varmasti oma aviomies on se, jolle tulee eniten avaudutta elämän iloista ja suruista sekä kaikkein henkilökohtaisimmista asioista. Toki muutamalle läheisimmälle ystävällekkin tulee avauduttua aika ajoin=)




3. Ketä julkkista muistutat muiden mielestä? Entä omasta mielestäsi? (Anteeks, kaks kyssää... :P)

Vastaus:  Omasta mielestä en kyllä sitten yhtään ketään. Mutta niin monesti on tultu sanomaan, että muistutan Reese Witherspoonia, että sitä kai sitten=) Sanokaa te jos tulee jotain ihan muuta mieleen=)



4. Mikä on sun ultimate-must-matkakohde, josta uneksit yöt ja päivät?
  
 Vastaus:  Afrikka on ihan ykkös haaveena ollut pitkän aikaa. Siellä olisi ihana päästä käymään vaikka missä maassa ja erityisesti safarimatka on haaveena. Toivottavasti joskus pääsen sinne käymään! Meillä vaan mies ei ole kovin innostunut Afrikasta, joten kun yhdessä matkustellaan yleensä, niin se on matkakohteena sen vuoksi jäänyt toistaiseksi kokematta. Sekä tietysti ikuinen kaupunki haave New York, sitä ei varmasti tarvitse enemmän perustella=)  Sinne on myös joku päivä päästävä.



5. Oletko saanut sakkoja jostakin? (Sori, etsin vertaistukea mun kaasujalalle...ja köh-köh...ehkä parkkeerauksillekin... :D)

 Vastaus:  En ole saanut, jos jostain saisin niin ehkä alinopeus sakot moottoritiellä=) Joten valitettavasti vertaistukea ei täältä päin löydy=) Parkkeeraukset oisi ehkä eri juttu, mutta niistä ei ihme kyllä ole sakkoa vielä rapsahtanut.



6. Mikä herättää vastakkaisessa sukupuolessa kaikkein eniten kiinnostusta, jos ulkonäkö jätetään pois kuvioista?
 
Vastaus:  Ulkonäköähän sitä tosiaan tulee ensimmäiseksi katsottua. Mutta jos se jätetään laskuista, niin luonne ehdottomasti. Täytyy olla omia mielipiteitä ja elämänarvot kohdallaan. Liian vakava ei saa olla missään tapauksessa ja täytyy osata nauraa. 

7. Oletko joskus ollut vakavasti sairas?
 
Vastaus: Vakavasti sairas en ole koskaan onneksi vielä ollut. Muuten on elämässä tullut vastaan aikoja, jolloin olen joutunut sairaalassa olemaan ja tutkimuksissa ramppaamaan.


8. Mitä syöt aamupalaksi? Rehellisesti! :)

Vastaus: Ihan rehellisesti aamupala on varmasti usein päivän terveellisin ateriani=) Ruisleipää, kurkkua, leikkelettä. Mustikoita, vadelmia, mansikoita ja turkkilaista jogurttia sekä hedelmiä. Yleensä aina jotain tuon kaltaista. Anoppi pitää huolen, että marjoja löytyy pakkasesta aina=)

9. Oletko impulsiivinen, äkkipikainen tai temperamenttinen?

 Vastaus: Ajoittain saatan olla tempperamenttinen. Muuten ainakin vähän vieraamassa seurassa olen aika rauhallinen. Miehellä saattaisi kyllä olla omat kommenttinsa tähän=) Äkkipikainen en kyllä koe olevani.

10. Miksi ja kenelle bloggaat?
 
Vastaus:  Blogin pitämisen aloitin ihan mielenkiinnosta tähän bloggailuun sekä välillä pitkien äitiyslomapäivien piristämiseen. Bloggaan sekä itselleni, että kaikille jotka blogia lueskelee. Myös sen takia, että ystävät joita ei nää niin usein, tietävät vähän minun ja Aapon päivittäisestä elämästä. Bloggaamisesta on itselle tullut sellainen mukava hengähdystauko, kun Aapo ottaa päiväunia ja itse on tehnyt kotihommat, niin saa hetkeksi istahtaa koneelle ja ajatella jotain ihan muuta. Tottakai blogin pitäminen on myös yksi sosiaalinen tapa ilmaista itseään ja minä ole hyvin sosiaalinen ihminen. Kotiin äitiyslomalle jäätyäni, sitä ehkä näin kokee myös olevansa vuorovaikutuksessa enemmän ihmisten kanssa kotipäivinäkin.

2 kommenttia:

  1. Apua jaksaisinpa mäkin väsätä itselleni tollaisen aamupalan! Mun aamupala kostuu ihan liian usein vain 2 kupillisesta kahvia, nyt viimeaikoina olen saanut tehtyä edes pari ruisleipää tomaatilla :D kyllä lähtis päivä mukavasti käyntiin marjoilla, hedelmillä ja jugurtilla! Oih ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkkilainen jogurtti on kätevä aamupala herkku, siihen ei mene aikaa kauan, kun heittää vaan sekaan hedelmiä ja marjoja. Vaikka itse aamupalan syönkin yleensä lattialla muutamassa minuutissa hotkien Aapon kanssa touhuten=) Mutta mulla taitaa tosiaan tulla nuo päivän hedelmät/marjat syötyä aamulla.

      Poista