sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pussilakanat

Ellos Minna-Pussilakana

Ellos Callie-Pussilakana

Marimekko Kivet-Pussilakana

Marimekko Tasaraita-Pussilakana

Finlayson Keisari-Pussilakana
Me tarvittaisiin kotiin kipeästi uusia pussilakanoita ja tyynyliinoja. Suurin osa meidän petivaatteista on ostettu silloin, kun mentiin naimisiin. Pesukone ja silitysrautakaan ei niitä enää pelasta, sen verran kuluneita ne on. Tässä muutamia silmää kovasti miellyttäviä vaihtoehtoja. Muut yllätys yllätys musta-valkoisia, mutta Finlaysonin värikäs uutuus kuosi näyttää myös todella kivalta.

6 kommenttia:

 1. ite melkein haluaisin tilata noi ylimmät ja oonkin niitä jo kauan miettiny, nyt elloksella olis aika hyvä tarjouskin! tuo kyllä saattais käydä toi viimenenkin vaihtoehto teille vaikka kieltämättä en olis heti arvannu että tollasen pistät noiden perään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo värikäs kyllä ois kiva, kun muuten makkari on niin täynnä musta-valkoista. Vaikka saatan mä silti kallistua tuohon ylimpään vaihtoehtoon, hintakin oisi niin edullinen.

   Poista
 2. Heh, mulla on itsellä juurikin tuo ylimmäinen vaihtoehto :D Paljonko Elloksella on sen hinta? Nimittäin itse tilasin Jotex:n kautta ja siellä ainakin on tosi tuntuvia tarjouksia lähes viikoittain. Nytkin tuli uusi kuvasto postiluukusta ja ajattelin tilata kuusiosaisen pussilakanasetin hintaan 18,90e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ylimmäinen on kyllä oikein ihana=) 17,95 on Elloksella hinta ja Ellokselta tipahtaa postiluukusta harvase päivä -40% kuponkeja, niin ei jäis paljon petivaateille hintaa. Pitää käydä kurkkaamassa Jotexinkin valikoimia, en ole jotenkin muistanut edes kyseistä nettikauppaa ollenkaan.

   Poista
 3. Oih, onpa kivat nuo alimmat värikkäät lakanat! Sopisivat kivasti kesäkauteen. Tai no mikseivät talvellakin piristämään muuten ankeaa ympäristöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulee vahvasti mieleen Marimekon kuosit. Itsellä on suuri heikkous nykyään melkein kaikkeen Marimekkoon=) Pirteät ne kyllä on, kunhan ei liikaa piristäisi kun menee nukkumaan=)

   Poista