torstai 31. toukokuuta 2012

Mitä me ollaan puuhailtu


Blogi on jäänyt viime päivinä vähän taka-alalle, koska me ollaan vietetty enemmän aktiivista elämää kotoilun sijaan. Säät on olleet niin mahtavia, että ollaan ulkoiltu ja nähty ystäviä ja meillä on ollut päivävieraita sekä yövieraita=) Nyt kun ulkona on vähän viileämpää ja Aapo nukkuu tyytyväisenä viilenevästä säästä vaunuissa, niin malttaa istahtaa koneelle.
Sisko oli kylässä ja oltiin puistoilemassa

Aapo on  harjoitellut aktiivisesti tukea vasten kävelemistä


Päivän asua eiliseltä


Aapo on tutustunut uuteen Brion leluun ja tietenkin yövieraaseen=)Minä olen himoinnut ystäväni ihanaa vintage löytöä. (Yrittänyt tehdä vaihtokauppoja saadakseni sen omaksi, ei onnistunut=)

Harjoiteltu lettikampauksen tekoa
Kutsuttiin ystäviä kylään ja vietettiin mukava ilta racletteja paistaen

Lisäksi ollaan tyhjennetty osa omasta ja Aapon vaatekaapista sekä varastoa ja viety isot kasat tavaraa kirpputorille. Ollaan myös itse kierrelty kirpputoreja sekä sisustusliikkeitä ja bongailtu paria upeaa tuolia. Tulevalle viikonlopulle riittää myös suunnitelmia. Nyt on jo tottunut siihenkin, että mies on kotona. Tuntuu varmasti oudolta, kun mies palaa töihin ja jäädään taas kotiin kaksin Aapon kanssa.

8 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet,mistä ne on? :) mitä kesäloma suunnitelmia teillä on? :) voitko joskus laittaa kuvia sun häämekosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Paita on Lindexiltä ja housut Zarasta. Kesäloma suunnitelmat on vielä ihan auki. Toivottavasti mökkeillään paljon ja päästäisi myös reissaamaan ja tietysti näkemään ystäviä. Häämekosta sen verran, että koneella minulla ei ole häistä ollenkaan kuvia, koska meidän häiden aikaan ei ollut digikameraa käytössä. Joten kuvat on vaan paperiversiona! Kuulostaa aikamoiselta, siitä taitaa olla jo tovi kun mentiin naimisiin=)

   Poista
 2. Aijaa,minkä ikäisenä menitte naimisiin? :) olisitko joskus halukas kertomaan, että miten tapasitte jne? vaikutatte tosi rakastuneilta jotenkin :)) Kesäsuunnitelmat kuulostaa kivoilta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin nuorena mentiin naimisiin minä olin 18 ja mies 19. Monet sitä vähän kauhisteli (varsinkin mieheni vanhemmat), mutta niin vaan kävi. Ei oo vielä kaduttanut, toivottavasti ei kadutakkaan=) Rakkautta kyllä edelleen riittää ja tuntuu, ettei siitä ole kun muutama vuosi kun mentiin naimisiin. Nykyään kyllä itse kauhistelee jos joku aikoo noin nuorena mennä naimisiin=))

   Poista
 3. Voi että miten paljon vanhemmalta Aapo vaikuttaa kun on jo noussut pystyyn! Verrattuna meidän paikallaan nököttävään Lukakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tekee kyllä ihmeitä vauvan olemukselle kun se nousee pystyyn. Saman tien hävisi se pikkuvauva jonnekkin. Kyllä sitä usein tuijottaa ja miettii, että olisi voinut pitää sen ihan pikku vauva-ajan vähän pidempään.

   Poista
 4. Hei, selasin aamusta blogiasi vaikka kuinka pitkälle! Ihania kuvia ja söpöläinen vauva :) Ja ihana huomata, ettei äidin tarvitse karsia vaatteistaan tai kosmetiikastaan vauvan takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä eletään vähän yli varojen välillä, niin ei tarvitse niin paljon karsia omista ostoksista. Mammaloman tulot eivät ole kovin kummoisia=) Oikein piristävää kuulla, että innostuit selailemaan ja tykkäsit=)

   Poista