torstai 3. toukokuuta 2012

Mamma liikkuu osa 2



Katselin PlayStationin My Fitness Coach Club peliä muutaman kerran yhdestä blogista. Bloggari oli innostunut kuntoilemaan sen avulla ja saanut tuloksia. Kerroin tästä miehelleni ja sanoin, että ehkä minäkin saisin aikaiseksi jos kuntoileminen tapahtuu kotona. Salille tai lenkkeilemään lähtemisen kynnys on kuitenkin aina itsellä vähän suurempi.
Eilen sitten postiluukusta tipahti paketti, mies oli tilannut minulle kyseisen pelin yllätykseksi=) Ja tästähän minä innostuin! Eilinen menikin sitten osittain kuntoiluksi=)

Peliin saa ladattua itselleen henkilökohtaisen kuntoiluohjelman. Peliin syötetään omat tiedot: ikä, pituus, paino ja tavoiteet. Tavoitteeksi voi valita esimerkiksi painon pudotuksen, kiinteytyksen, kehon muokkauksen, joustavuuden, lihaskunnon, tasapainon ym. muita tavoitteita.

Tavoitteiden asettamisen jälkeen peli ehdottaa sinulle sopivia treenejä ja kertoo, minkä verran mitäkin treeniä/harjoitusta tulisi päivittäin tehdä, jotta tavoitteeseen päästään.
Harjoituksia löytyy todella rankoista rauhallisiin pilates/jooga tyyppisiin harjoituksiin. Kestoltaan harjoitukset ovat viidestä minuutista puoleen tuntiin. Pelissä pystyy myös tekemään kuntotestejä, joista näkyy onko kunto noussut harjoitusten avulla.

Minä valitsin tavoitteeksi vartalon muokkauksen. Kotona lattialla jumppailu ei ole yhtään hassumpaa=) Katsotaan miten innostus tähän säilyy!

9 kommenttia:

  1. Oi mahtavaa!!! Pitääpäs kattoa jos löytyis pleikkari kakkoselle toi sama!! Se on niin vaikeeta lähtee ovesta pihalle kunnon lenkille (rattailaan kyllä päivittäin, muttei niin että hiki tulis)..Kotona tv:n ääressä se ois paljo helpompaa!! Oon halunnu tosi kauan zumba-dvd:t mut ne on aika kalliita...tää oiski halvempi versio! :)

    Kiitos kivasta kirjoituksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin käydään vaunu lenkillä päivittäin, mutta ei läheskään joka päivä sillä tavalla, että sais hien pintaan. Kannattaa kyllä ostaa kyseinen ohjelma jos pleikkari kakkoselle sellainen löytyy. Tuolla saa kyllä kunnolla sykkeen nousemaan! Ja kotona voi ähkiä ihan rauhassa=) Alle 20 eurolla tuli tuo peli kotiin kuljetettuna.

      Poista
  2. Mäkin jumppasin taas eilen kotona (tosi en pleikan vaan nettivideoiden parissa) ja oli kyllä kivaa - ja tehokasta, sillä tänään on reidet ja peppu vähän arat. Ihana tunne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana tunne, kun on saanu aikaiseksi jumpata/urheilla niin että tuntuu!=) Minkälaisia nettijumppa videoita katselet?

      Poista
  3. Wautsi ihan mahtavalta kuulostaa toi :) Mistä oot/ootte tilannu ton pelin? :)

    VastaaPoista
  4. Mukava ohjelma tuo kyllä on!=)
    Meidän peli on tilattu puolenkuunpelit.com:sta. Sieltä ei tule postikuluja tilatessa. CDON.com:sta peli näköjään löytyy vielä edullisemmin hintaa näytti olevan 10, 95e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää että tuossa ylhäällä lukee 95e. Hintaa oli siis kymmenen euroa, 95 centtiä=)

      Poista
  5. Oho, kuulostaa tosi hyvälle! Tarttisin niin jonkun tommosen just kotiin, kun en ehdi nyt salille. Ja mitä edellisistä kommenteista luin niin ei edes kallis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tosiaankaan kallis. Jos on kotona jo valmiiksi PlayStation=) Itse ei ole tullut käytettyä pleikkaria oikein ollenkaan, mies sen on hommannut pelejä varten. Mutta nyt tulee itsekkin laitetta käytettyä jumppailuun.

      Poista