perjantai 25. toukokuuta 2012

Nuhanenien äidit huomio!

Apteekkituotteista kirjoittaminen ei ole kovinkaan muodikasta. Mutta ehkä se sallitaan, kun tämä ei kuitenkaan ole muotiblogi=) Jos tästä kirjoituksesta on jonkun nuhanenän äidille ja nuhanenälle itselleen apua, niin olen iloinen=)

Meillä on tosiaan sairastettu kuumetta ja nyt kun kuume on hellittänyt, niin sitkeää nuhaa ja yöllä vaivaavaa yskää riittää. Kävin apteekki reissulla etsimässä vähän helpotusta kotielämään. Apteekin täti oli oikein täpinöissään esitellessään uutta nenäsuihketta. Hän oli ollut kyseisen tuotteen koulutuksessa hiljattain ja oli vakuuttunut tuotteen toimivuudesta. Hintakin oli sen verran edullinen, että ostin putelin kokeiluun.



Physiomer Baby

Puhdistaa vauvan hengitystiet ja helpottaa hengitystä. Vauva nukkuu rauhallisemmin ja imetys on miellyttävämpää.

-Poistaa tehokkaasti limaa
-Poistaa pölyjä, allergeeneja ja epäpuhtauksia
-Helpottaa nenän kautta hengittämistä
-Ennaltaehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä, kurkussa ja hengitysteissä
-Sisältää puhdasta, steriiliä merivettä
-Sisältää yli 80 mineraalia ja hivenainetta, joita esiintyy luonnollisesti Saint-Malo-rannikon merivedessä. Nämä mineraalit auttavat lievittämään nenän ärsytystä ja säilyttämään nenän limakalvojen normaalin toiminnan

Meillä on tuote ollut nyt käytössä muutaman vuorokauden ja en voi kuin suositella. Aapon (ja minun) elämä on helpottunut mukavasti. Suolavettä suihkautetaan nenään paineella ja se irrottaa limaa nopeasti ja tehokkaasti ja paljon! Limaa tulee ulos heti, kun vettä on suihkuttanut ja sen tulo jatkuu jonkin aikaa aika runsaana, hengitys kulkee huomattavasti paremmin. Aapoa tosin joutuu pitämään aikamoisessa nippuotteessa, että saa pullon nokan osumaan pieniin sieraimiin. Se ei ole kovin innostunut kun otan pullon esille=)

6 kommenttia:

  1. Nuhanenän äiti kiittää!! Pitää käydä kurkkaamassa jos tota olisi meidän apteekissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy ja toivottavasti siitä on apua, jos teitäkin vaivaa flunssa!

      Poista
  2. Meillä on kaapissa tota samaa!! Oon hamstrannu valmiiks pahan päivän varalle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä toimiva tuote! Toivotaan kuitenkin, ettei paha päivä yllätä pian. Pienet on niin ressuja kun ne sairastaa=/

      Poista
  3. Ei meilläkään poitsu tykännyt ku näki nenäsuihkepullon =D Tämä kuulostaakin kyllä toimivammalta tuotteelta kuin se mitä me käytettiin silloin kun poitsu oli vauva(nyt hän se on jo taapero=))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suihke on ilmeisesti vasta tullut vähän aikaa sitten Suomeen apteekkeihin. Se "ampuu" huomattavasti suuremman määrän ja enemmän paineella kuin aikaisemmat nenäsuihkeet. Tämän vuoksi tehokkaampi irrottamaan sitkeää limaa, vaikka tosiaan lapsi itse ei juuri sen takia tästä varmaan innostu=)

      Poista