maanantai 9. huhtikuuta 2012

Vanha laatikko




Tultiin eilen illalla takaisin kotiin pääsiäisen vietosta. Kuume onneksi hellitti, mutta vähän heikossa kunnossa ollaan edelleen, korvatulehdukseenkin saatiin antibiootit, minä ja mies. Onneksi Aapo on pysynyt toistaseksi terveenä. Eilen käytiin katselemassa miehen vanhempien ostamaa vanhaa taloa, jota he kunnostavat kesäasunnoksi. Anoppi oli löytänyt sieltä vintiltä vaikka mitä vanhoja kivoja juttuja: vanhan singerin polkimineen, astioita, pärekoreja, tuoleja, lipaston. Kaikki hyvää tavaraa kunhan jaksaa vähän entisöidä niitä. Tämän vanhan perunalaatikon otin sieltä meille kotiin. Saa nähdä kummin päin se asettuu lehtitelineeksi.

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisustusidea tuollainen vanha laatikko! Itse asiassa itsekin vanhempieni luota tuollaisen ihanuuden löysin, odottaa nyt vain valkoiseksi maalausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse kyllä nuista puulaatikoista kovasti. Entuudestaan meillä on jo yksi sisustusliikkeestä ostettu "vanha" laatikko ja kirpputorilta ostettu ehkä oikeasti vanha laatikko=)

      Poista
  2. Voi kun pääsisikin jotain vanhaa taloa penkomaan ja tekemään tuollaisia löytöjä! :) Lapsuudenkotini vieressä on piharakennus, jossa on joskus vuosikymmeniä sitten asuttu. Sen vintillä on vaikka mitä rojua ja ryönää, mutta sinne ei suuremmin tee mieli mennä kun siellä on ainakin jossain vaiheessa ollut hiiriä... :P

    Hieno ja tunnelmallinen laatikko, ihan kummin päin vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan vintille vaikka siellä on hiiriä ollut=) Kyllä ne karkuun lähtee=) Tuo laatikko oli kyllä kiva löytö. Pari pärekoria oisin vielä halunut, mutta ne oli anopin aarteita niin niitä ei viitsinyt pyytää=) Laatikko oli eilen vaakatasossa ja tänään pystyssä, en vielä osaa päättää miten se jää.

      Poista
  3. ihana laatikko!!! minne meenaat sen laittaa? mäkin haluan tuollasen t.sisko

    VastaaPoista
  4. Ihana idea. Voi vitsi, kun olisi itselläkin joku paikka mistä tehdä tuollaisia löytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia=) Monet tekee myös roska/poistolavoilta mahtavia löytöjä kuten ihania vanhoja puutuoleja. Niitä en ole vielä itse alkanut penkomaan, vaikka välillä mieli tekisi=)

      Poista
  5. Onpa ihana, itsekin harrastan mummolassa aina mahdollisuuksien mukaan aarteiden etsintää vintistä ja kellarista. Perunalaatikoita on jo sattunut mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva jos on joku paikka, missä voi harrastaa aarteiden metsästämistä=) Niitä voisi olla omassa lähipiirissä vähän enemmänkin!

      Poista