sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Helsingin reissulta



Teatterin salaatit maistuu joka kerta



Sää oli aivan ihana käppäilyyn ja kiertelyyn

Rakas reissukaveri Noora




Shoppailu lähti käsistä, tosin kuvassa on kyllä molempien ostokset=)
Nyt on mukava viikonloppu takana ja akut laitailtu arkeen. Tosin arki ei ihan vielä ala meillä, koska huomenna on vapunaatto ja lähdetään viettämään vappua ystävien kanssa. Harvinaista, että on näin paljon ohjelmaa ja illan viettoja lähekkäin. Ensi viikonloppuna nimittäin viedään poju hoitoon ja lähdetään miehen kanssa yhdeksi yöksi viettämään "hääpäivää" kahdestaan. Hääpäivä oli tammikuussa=) Ei vaan olla raaskittu lähteä ennen tätä, kun pojua ei halua jättää hoitoon yöksi vielä muille. Nyt kun olin Aaposta kaksi yötä erossa viikonloppuna, niin otti kyllä todella koville! Ei sitä ketään muuta ihmistä tule tuolla tavalla ikävä kun omaa pojua. Onneksi mies oli pärjännyt sen kanssa oikein hyvin, eikä poju ollut edes itkeskellyt ikävää niin kuin aika usein tekee, jos olen parikin tuntia poissa. Tekee hyvää miehen ja pojunkin suhteelle olla yhdessä ilman, että minä oon siinä hössäämässä ja neuvomassa mitä ja miten pitää asiat tehdä=) Vietettiin siis tyttöjen viikonloppu Helsingissä toisen mamman kanssa. Käytiin shoppailemassa, joka vähän riistäytyi käsistä, syömässä, saunomassa, viettämässä iltaa ulkona, laulamassa karaokea sekä lapsimessuilla. Lapsimessuilta ja ostoksista laittelen erikseen kuvia, kun niitä tuli taas räpsittyä.

4 kommenttia:

  1. Ihana takki! Onko mistä ostettu, kuinka pitkä se on? Onko sun tukka noin pitkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Takin ostin viime syksynä H&M:ltä se on sellainen trenssi mittainen, polveen asti. Mulla on välillä aina klipsipidennykset hiuksissa.

      Poista
  2. Oma vaatekaappi kaipais kyllä ihan samaa: SHOPPAILUA! Vähän väriä ja raikkautta kevään kunniaksi :)

    - Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yritän päivittää tänä keväänä kaappia vähän värikkäämmäksi=) Kun nimittäin katsoo omaan vaatekaappiin niin lähes kaikki on musta-valko-navy-beigeä.

      Poista