tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kun ei pääse, niin ei pääse




Meidän päivät on koostunut tästä. Eteenpäin olisi niin kova halu päästä ja sehän harmittaa, kun ei tiedä miten se tapahtuu. Aapo yrittää ryömiä, kontata, kävellä karhukävelyä ja nousta ylös. Kaikkia näitä yhtäaikaa. Se ei raukka ymmärrä, että voisi opetella yhden taidon kerrallaan, niin voisi päästä helpommin eteenpäin. Kotia pitää alkaa pikkuhiljaa varmistamaan "vauva turvalliseksi"=) Kun tuo tyyppi tajuaa  miten liikutaan, niin meidän koti tuntuu olevan täynnä vaaroja. Matala televisiotaso, pyörillä liikkuva matala taso ikkunan edessä, viiniteline, jossa roikkuu viinilasit (ja se ei ole seinässä kiinni), iso Kartellin valaisin, jonka saa päähänsä johtoa vetämällä, terävät olohuoneenpöydän kulmat...nuo on vasta alkua=) Tämä koti ei ole suunniteltu lapsiperheelle, varsinainen surmanloukku.

6 kommenttia:

  1. Meillä ei mennä vielä konttausasentoon, mutta mieli olisi täälläkin eteenpäin! Sen sijaan Toukka liikkuu kyllä ketterästi taaksepäin :) Sekä selällään että masullaan. No, kukin tyylillään... Istuminen on myös aika pop, ja seisominen ja pomppiminen, jos äiti ja isi vaan jaksais aina avustaa.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskan näköistä varmasti jos toinen etenee taaksepäin selällään=) Kukin omalla tyylillä todellakin=) Tuota liikkeelle yrittämistä on yllättävän hauska seurata vierestä.

      Poista
  2. Kyllä se Aapo kohta liikkuu ja kovaa, saa äiti juosta perässä :)Sitä on ihana seurata miten pieni oppii uutta joka päivä! Tsemppiä Aapolle<3
    *Eve*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sillä on ainakin niin kovat harjotukset AIVAN KOKO hereillä olo ajan, että luulis pian lähtevän liikkeelle=) Kun itsekkin jaksais treenata noin aktiivisesti! Hauska sitä on kyllä seurailla, melkein joka päivä tulee aina uusia taitoja.

      Poista
  3. Miten suloinen poika<3 Onhan se, kun lapset varmasti aika kärsimättömiä, mutta eiköhän se pikku hiljaa :) Hih, voi kauheaa, kun rupeaa ajattelemaan kaikkia vaaroja, mitä kotona piileekin tuollaiselle taaperolle ja sitten lapset on niin vikkeliä, ettei kerkeä perään aina katsoa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpö se on omasta mielestäkin, tosin ole hyvin puolueellinen sanomaan=) Kyllä se varmaan aika paljon itseään kolhii kun pääsee liikkeelle, sen verran aktiivinen se on jo nyt.

      Poista