lauantai 14. huhtikuuta 2012

Aina ei jaksa


Eilinen oli niin pitkä päivä. En muista milloin viimeksi päivä tuntui niin loputtoman pitkältä. Herättiin Aapon kanssa aikaisiin. Yö oli myös aika levoton ja meni valvoskellessa, kun toinen touhusi sängyssään ja oli koko ajan unissaan konttaus asennossa ja työnti päätään sängyn reunoihin heräten siihen.

Aamulla ei sitten ollut kovin levännyt olo ja oli valmiiksi jo aika poikki. Aapo ei myöskään oikeen suostunut nukkumaan kunnon päiväunia, joten pientä kiukkuttelua oli pitkin päivää. Sää oli myös sen verran kehno, ettei huvittanut lähteä ulos, joten pysyttiin sisällä ja se oli tylsää Aapon ja minunkin mielestä. Mies lähti aamusta töihin ja teki taas kerran pitkän päivän töissä. Kun mies tuli kotiin menin itse päiväunille ja kun heräsin mies lähti ystävänsä kanssa illaksi elokuviin. Jäätiin taas kaksin Aapon kanssa. Olisi varmaan tehnyt hyvää jos oltaisiin vaikka käyty edes vaunulenkillä, mutta aina ei jaksa.

Jotta ei ihan valittamiseksi menisi niin tänään on onneksi ohjelmaa luvassa. Nyt aamusta lähdetään ystävän kanssa etsimään naamiaisasuja vappua varten=) Sitten käydään etsimässä syöttötuolia miehen kanssa ja lähden illaksi rakkaan siskon luokse, rakkaan ystävän kanssa. Tekee hyvää, niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti