perjantai 13. huhtikuuta 2012

Puolivuotias







Tänään on sitten se päivä, mitä aloin jo viime kuussa "vähän" pohtimaan kriiseilemään. Pikkunen täytti puoli vuotta. Vasta se syntyi ja nyt se on jo puolivuotias. Ei voi oikeen uskoa, missä on se pikkuvauva. Nyt tilalla on jo pieni pojan alku.  Juuri kun tätä kirjotan, se tuossa vieressä nousee kontilleen ja nytkyttelee paikoillaan, kohta se lähtee liikkeelle. Voisko sen vaan pistää kapaloon ja pitää sylissä=) Aika menee niin kamalan hurjaa vauhtia. Välillä pitää oikein pysähtyä miettimään, että nauttii tästä ajasta kun se on vauva ja saa olla sen kanssa kotona. Näiden hymyjen kera kaikille oikein mukavaa päivää! =)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos=) Hassulta se kyllä tuntuu, että se voi olla jo puoli vuotta!

      Poista
  2. Voi mikä hurmuri! Onnea koko perheelle! :) Meillä kans ihan parin viikon päästä juhlitaan veljen pojan ekaa syntymäpäivää. :)

    VastaaPoista
  3. Jos noista kuvista ei tuu hyvä mieli niin ei sitten mistään.. onneks sitä voi vielä pusia ja halia monia monia vuosia ilman että se juoksee karkuun.. tädin kulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei ala juosta karkuun=) Luin eka sun kommentista että " noista kuvista ei tuu hyvä mieli, ei sitten millään"=) Huomenna nähdää, hauskaa perjantaita teille!=)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Se on =) Tosin olen ehkä vähän puolueellinen sanomaan=))

      Poista