keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Grimas Make-Up

Meikkivoide, korostusvoide, meikin puhdistus- ja pohjustusaine, helmiäisvalkoinen meikkikynä, rajaus sivellin

Meikkikoulutuksessa tutustuin itselle aivan uuteen meikkaus- ja maskeeraussarja Grimakseen. Grimas on ammattimaskeeraajien, -meikkaajien ja kosmetologien suosima meikkisarja. Kaikki sarjan tuotteet ovat erittäin runsaspigmenttisiä ja raaka-aineet korkealaatuisia. Mitään Grimas-kosmettiikkaa ei ole myöskään testattu eläimillä.

Kyselin heti kouluttajaltamme tuotteiden hintaa, arvelin ammattilaisten käyttöön suunnitelluiden tuotteiden kuitenkin maksavan vähän reilummin. Tuotteiden hinta on kuitenkin todella edullinen. Edullisuus johtuu pitkälti siitä, että tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätysmuovia ja pahvia, eikä purkkien/pakkausten ulkoasuun ole panostettu suuria määriä rahaa. Jos kauniita purnukoita haluaa hyllylle, niin silloin tämä ei ole ehkä paras mahdollinen sarja=) Purkit ovat hyvin yksinkertaisia, niinkuin kuvasta näkyy ja ehkä vähän kurjan näköisiä=) Itse olen aina ollut myös vähän kauniiden purkkien perään, osaksi varmaan siitä syystä omasta hyllystä löytää Dioria, Chanelia ja Lancomea.

Testailin koulutuksessa Grimaksen mineraalimeikkivoiteita ja peitevoiteita ja tykkäsin kyllä todella kovasti. Aikaisemmin minulla on ollut käytössä Bare Mineralsin tuotteita (joista olen kyllä myös tykännyt), mutta jatkossa ajattelin vaihtaa osan tuotteista Grimakseen, juurikin hinnan vuoksi.
Lähes kaikki tuotteet sijoittuvat hintavälille 4,95-25,00 euroa. Esimerkiksi hankkimani meikkivoide maksoi 7,90!

Myös meikinpoistotuotteet tuntuivat todella laadukkailta. Meikin poistamiseen ei tarvinnut vettä. Minulla oli kasvoissa normaali päivämeikki ja vedenkestävät rajaukset. Ne poistettiin rasvaisen tuntuisella paksulla Cleansing Cream voiteella. Meikki lähti hyvin ja iho jäi kosteutetuksi ilman mitään kosteusvoidetta. Päälle tehtiin uusi meikki ilman alle laitettavaa kosteusvoidetta. Eikä iho kuivunut! Voin siis suositella kokeilemaan kyseistä sarjaa lämpimästi jos haluaa ammattikäyttöön suunniteltuja laadukkaita ja edullisia tuotteita.

Tuo kuvassa oleva sininen aine on meikinpoistoainetta. Sillä voi myös ennen meikin tekoa pyyhkiä ihoa ja silloin se toimii meikinpohjustusvoiteena, tasoittaen ihon sävyä ja kosteuttaen. Tuo tuote on ollut testissä muutaman päivän meikinpoistoaineena+pohjustusaineena ja tähän mennessä tuntuu oikein hyvältä käytössä. Pitää katsoa, mitä iho pidemmässä käytössä siitä tykkää.

6 kommenttia:

  1. Tää on hyvä, olen itse löytänyt tuotteen jo monta vuotta sitten ja tykännyt kamalasti, juuri hinta/laatusuhteen takia. Jotenkin ajattelin että onko tämä sarja jo vähän out, mutta tämän postauksen myötä siis ei ole;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että on ollut hyvä sarja! Minä en tosiaan ollut ennen törmännyt kyseiseen sarjaan missään. Ystäväni tosin kertoi, että hänelle tehtiin häämeikki näillä tuotteilla. Mitä tuotteita itse käytät Grimasilta?

      Poista
  2. En olekaan ikinä käyttänyt mineraalimeikkivoiteita, itse tykkään, että tulos on suht. ihonväriä tasoittava ja peittävän kevyt, joka pysyy koko päivän. Millainen se Grimaksen mineraalimeikkivoide sitten on noiden em. ominaisuuksien suhteen?

    p.s. kirjoittelen itse lifestyleblogia, kiinnostaisiko sinua seurata toisiamme? :) (jostain syystä viime aikoina hirveästi kiinnostaa lukea tyylikkäiden äitien blogeja ja katsella ihania vauvakuvia<3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grimaksella on erilaisia meikkivoiteita, peittävämpiä ja kevyempiä. Minulle on tärkeää, että meikkivoide ei näy kasvoista vaan sulautuu ihoon täydellisesti. Nuo tuotteet ovat ainakin todella kestäviä. Suunniteltukin niin koska niitä käytetään esim. hää ja kuvausmeikeissä. Tuotetta ei tarvitse laittaa kuin ihan vähän ja sillä saa jo hyvän lopputuloksen, joten purkit kestävät tavallisessa käytössä pitkään. Käyn tutustumassa blogiisi=)

      Poista
  3. Tuttuni ovat joskus suositelleet Grimaksen luomivärejä runsaan pigmentin vuoksi. En ole vielä päässyt käyttämään kyseisiä tuotteita mutta täytyypä kokeilla!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin ajattelin hankkia vielä Grimaksen luomivärejä. Kun kävin nuo muut tuotteet ostamassa katselin samalla luomiväri valikoimaa, joka on todella laaja. Kaikki sävyt löytyy mitä voi kuvitella mattana ja helmiäisinä. Pigmenttiä on tosiaan hyvin runsaasti kun niitä meikkikoulutuksessa kokeiltiin, ei tarvitse kuin ihan vähän ottaa väriä siveltimeen niin saa jo tumman meikinkin tehtyä.

      Poista