sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mamma lähtee töihin


Täksi illaksi minä lähden töihin! Voi kamala=) Töistä soitettiin, että olisi iltavuorossa puutos ja olen niitä luvannut mammalomalla tehdä jos pystyn. Viimeksi siellä olen käynyt ihan työnteossa yli puoli vuotta sitten. Vähän jännittää, että mitä sitä enää muistaa ja osaa tehdä mitään, kun pää on täynnä vauva-arkea=) Toivottavasti menee ilta hyvin!

8 kommenttia:

  1. Hauskaa työiltaa :) Tuo varmasti kivaa vaihtelua arkeen. Minkälaista työtä sä teet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Oli kyllä ihan mukava käydä pitkästä aikaa töissä koittamassa miten se enää sujuu=) Sujuhan se, onneksi oli rauhallinen ilta. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelen omalla alallani.

      Poista
    2. Arvelinkin vuorotyön mainitsemisen perusteella että kyseessä on varmaankin hoitoala. =)Kiva kun ilta meni hyvin. =)

      Poista
    3. Hoitoala on kyllä pitkälti vuorotyötä. Mä olen siitä onnellisessa asemassa, että saan töihin palatessa tehdä pelkkää arkityötä. Pikkusen kanssa ois niin hankala järjestää hoitoja jos molemmilla ois epäsäännöllinen työaika. Nyt mammalomalla kyllä tuntuu kivalta jos sais välillä ilta+sunnutai lisiä, äitiysloman tilipäivät ei nimittäin paljon hymyilytä=)

      Poista
  2. Mua kans kiinnostaa mitä työtä teet, jos saa kysyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura: Kurkkaa vastaus ylempää=) Työpaikkaa en viitsi täällä netissä kertoa sen tarkempaa, mutta sairaanhoitajana työskentelen tosiaan. Yksi työvuoro tuntui kyllä kivalta tehdä, mutta saa nähdä miten sitten kun palaa kokonaan töihin niin osaa yhdistää lapsenhoidon ja työn. Tuntuu nyt ajatuksena aika mahdottomalta, kun vauvassa on vielä niin paljon hommaa!

      Poista
    2. Oi kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoselta, mua kiinnostaa kans psykiatrinen työ mut täällä ei voi oikeen semmoseen kouluttautua.. :/ Joo uskon sen, mutta onhan se kiva jos välillä pääset tekemään töitä :)

      Poista
    3. Työni on kyllä mielenkiintoista. Vaikkakin aika haastavaa ja oma työn kuva on hyvin itsenäinen. Oli kyllä mukava tehdä yksi vuoro kun tuntuu, että siitä on pieni ikuisuus kun viimeksi on ollut töissä .

      Poista