maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kesä, kesä, kesä




Kuvat viime kesältä jolloin, pukeutuminen oli huomattavasti haastavampaa kuin minään muina kesinä, johtuen raskaudesta. Omasta vaatekaapista ei pystynyt kovin montaa vaatekappaletta käyttämään. Loppukesästä olo oli jo hieman tukala. Onneksi lähes koko kesän pystyi pitämään hameita ja mekkoja, jotka olivat mukavia päällä.

Eilen ulkona paistoi ihanasti aurinko ja tänään näköjään samaa on luvassa. Kaikkialla näyttää niin keväiseltä, meilläkin pihassa työntyy ensimmäiset syksyllä istutetut sipulikukat pintaan=) En tosin yhtään muista mitä istutin=) Ei malttaisi millään odottaa kesää. Minä olen ehdottomasti kesäihminen. Mitä kuumempi ja aurinkoisempi, sen parempi. Tämä kesä tulee olemaan siitä todella harvinainen, etten ole koko kesänä töissä (vaikka onhan tämä äitiys kokopäivätyötä). En ole itseasiassa ikinä pitänyt kokonaista kuukauttakaan palkallista kesälomaa. Tähän asti on lomia kerenyt aina kertyä vain se pari viikkoa. Johtuen paikkakunnan vaihdoksista ja opiskeluista. Joten tänä kesänä aion kyllä nauttia kotona olosta, ajasta pojun kanssa sekä toivottavasti ihanasta säästä=)

6 kommenttia:

  1. Raskaus on pukenut sua, oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti=) Itsellä oli raskausaikana aika hassu olo omasta ulkonäöstä ja oli tekemistä tottua vartaloon.

      Poista
  2. Mä oon samaa mieltä ku Niina :) Ja tosi ihania kesäkuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Kesää tuli itselläkin ikävä kun lataili noita kuvia tänne!

      Poista
  3. Ai teillä jo sipulikukat nousee, meillä tuskastuneena odotellaan että alkais edes nurmikko paljastua lumen alta... Jospa tuo ällötys sulais pian pois! =)
    *Eve*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taitaa olla kevät vähän pidemmällä. Kyllä se lumi vielä sulaa jos kelit pysyy näin aurinkoisena. Oli kyllä kiva nähdä, että syksyllä istuttamat sipulikukat ei olleetkaan kuolleet, vaikka istutin ne ihan liian myöhään.

      Poista