tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tapettia pikkusen huoneeseen

Kuvat: Maricken shop

Sandbergin Talot -tapetti kuvat: Google, Highway Desing

Marimekon ihanat tapetit Karkuteillä ja Bo Boo sekä Sandbergin klassikko tapetti Talot.  Näistä joku   kävisi hyvin pikkusen huoneeseen. Ei ehkä tähän sen nykyiseen pikkuboxiin, mutta tulevaan omaan huoneeseen. Kesällä alkaa meillä nimittäin uuden asunnon etsiminen, kun tämä nykyinen kaksio alkaa käydä meille kolmelle vähän liian ahtaaksi. Nyt on alkanut jo vähän haaveilemaan tulevan remontin suunnittelusta.

6 kommenttia:

  1. Meinaatteko ihan taloa alkaa kattelee vai asuntoa? :) Siis kolmiota tms. Ja meinaatteko omistusasunnon vaiko ihan vuokra? :)

    VastaaPoista
  2. Tämä kaksio, jossa nyt asutaan on omistusasunto, joten omaa myös katsellaan. Ihan asuntoa siis etsitään, ei omaa aleta rakentamaan=) Neliötä katsellaan ja mielellään rivaria, nytkin on oma piha, niin siitä ei osaisi oikeen enää luopua. On vaan "vähän" vaatimuksia kuten; neliöitä reippaasti, oma piha, lähellä keskustaa ym..jostain on varmaan pakko luopua jos ei saada yhtäkkiä jostain lahjoituksena paljon rahaa=) Toisaalta asunnon jonka ostetaan ei tarvitse olla hyvässä kunnossa, vaan haluttaisiin remontoida se oman näköiseksi kokonaan niinkuin tehtiin tämänkin asunnon kanssa. Ellei sitten satu löytymään juuri omannäköistä asuntoa. Saa nähdä miten käy=)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta :) Joo kyllä se oma piha on sellanen juttu että se ois mukava olla :) Saa pojuki touhuilla siinä sitte mukavasti omalla pihalla,kunhan kasvaa :) Joo mäki varmaan haluaisin remontoida kyllä (jos mulla omistusasunto ois) niin sen ihan omannnäköseksi, saispahan ainaki päättää, että mitä tulee mihinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo odotan jo kesää niin pääsee pojun kanssa pihalle. Viime kesänä raskaana ollessa helteillä haaveilin, että laittaisin pihalle pienen puhallettavan ammeen ja istuisin siinä viilentymässä=) En kuitenkaan ihan kehdannu!=) Nyt on poju niin sen kanssa kehtaa ammeessa polskutella kun takapihan hellelukemat nousee=))

      Poista
  4. Juu mä kans odotan että pääsen Henrin kanssa yhdessä kuumina hellepäivinä lillumaan altaaseen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä=) Niitä kuumia hellepäiviä odotellessa! Yöllä oli meillä satanut taas lunta=/ Ei jaksais odottaa, että kevät alkaa kunnolla!

      Poista