torstai 5. huhtikuuta 2012

Farkkupaita

Tänään herättiin taas luvattoman aikaisiin, pimennysverhot on seuraava pakollinen hankinta! Me ollaan vietetty viimepäivät hyvin verkkaista kotielämää. Outoa kun mies on kotona eikä töissä, se on edelleen sairaslomalla. Ei olla Aapon kanssa totuttu siihen, että täällä on joku muukin päivisin. Eilen oli kyllä kyläilemässä isä, veli ja pappa, harvinainen vieras kolmikko. Siskokin kävi, ei niin harvinainen vieras=) Ja käytiin kirpparilla, mukaan lähti taas mustavalkoraitainen tyyny ja Aapolle vähän vaatteita. Hiukset alkaa olemaan sellaisessa tilassa, että tekis mieli kulkea vaan huivi tai hattu päässä. Kampaamo aika on mulla varattuna ensi viikolle, pitäs vielä kärvistellä sinne asti. Näin jo unta kampaajasta joka pilas mun hiukset täysin. Varmaan vähän jännittää kun varasin ajan kampaajalle, jolla en ole ennen käynyt. Luottoparturissa ei ois ollut  vapaita aikoja pitkään aikaan, kun jätin ajan varaamisen niin viime tippaan. Tänään lähdetään viettämään pääsiäistä vanhempien luokse, taas pitäisi pakkailla puoliomaisuutta mukaan autoon. Ennen selvisi yhdellä laukulla, nyt kun Aapo matkustaa mukana niin auto on tavaraa aina ihan täynnä. Se on jännää miten alle metrin pitunen tarvitsee mukaan kaikenlaista.

8 kommenttia:

  1. Joo, ne alle metriset kerää sitä tavaraa kaikkein eniten mukaansa. Kumma juttu :) kirppustelu on kyllä hyvä harrastus. Missä kirppurilla sä yleensä käyt? Me ollaan lähinnä pyöritty tuossa Vekaratorilla ja sitten muutaman kerran Kpohjassa siinä S-marketin kupeessa. Hei, kauheen kiva paita ja sanopas siskolles paaaaaljon terveisiä :) ja hyvää pääsiäistä koko poppoolle!

    VastaaPoista
  2. Me käydään kirppareilla kyllä aika paljon. Seppälän isolla kirpparilla, vekaratorilla, kirppari.fi:llä ja Silinterissä. Silinteristä oon yleensä tehnyt parhaat löydöt Aapolle. MLL:n lastenkirppareilla kannattaa myös käydä kun niitä järjestetään. Paita on H&M:ltä=) Sanon terveisiä! Hyvät pääsiäiset sinnekkin!

    VastaaPoista
  3. Meilläkin herätään nykyään jo kuudelta. Pimennysverhotkin laitettiin ,mutta ei tunnu auttavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei=) Minä ajattelin että pimennysverhot saattas pidentää unia tunnillakin!

      Poista
  4. Voi vitsi miten kiva paita ! :) Mistä toi on? :)

    VastaaPoista
  5. H&M:ltä, ostettu ihan pari päivää sitten, joten niitä pitäs vielä olla henkkamaukoilla=)

    VastaaPoista
  6. Hyvin näytät palautuneen raskaudesta, mutta tuo paita on kyllä auttamatta liian pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palautuminen on vielä vähän vaiheessa. Ehkä yletön herkuttelu hidastaa tahtia. Ja farkkupaitahan on todellisuudessa kokoa 34 ja minä kokoa 36-38 joten pienihän se on=) Se onkin ostettu vähän sillä ajatuksella että kevään mittaan saisi vähän keskivartaloa kuntoon sekä tietenkin siksi että kyseinen koko oli ainut jäljellä oleva pienistä koista.

      Poista