tiistai 3. huhtikuuta 2012

Asua ja uutta harrastusta



Paita: H&M, Hame: Zara
Eilen käytiin ystävän kanssa tankotanssitunnilla. Oli niin kivaa! Oon aikaisemmin Helsingissä käynyt tunneilla, mutta siitä on jo ehtinyt jokunen vuosi vierähtää. Tankotanssi on kyllä kunnon kuntoilua, joka ottaa lähes kaikkiin lihaksiin. Käsilihakset pitäisi vaan olla huomattavasti paremmassa kunnossa, että liikkeet saisi tehtyä edes jotenkin hallitusti.

Tästä tuli nyt kyllä mulle mieluinen harrastus, joka ei toivottavasti lopu heti alkuinnostuksen jälkeen. Sillon salilla käydessä esim. BodyPump tunneilla sitä mietti jo puolessa välissä tuntia, että millon tämä kidutus loppuu ja tunti tuntui pieneltä ikuisuudelta. Tankotanssi tunnilla tunti meni hujauksessa ja lisää ois tehny mieli! Suosittelen lämpimästi jos mietityttää uskaltaako kyseiselle tunnille mennä kokeilemaan lajia, tunneilla käy kaikenikäisiä naisia.

Kylläpä tuli taas hyvä mieli kun sai pepun sohvalta ylös. Tunnille ja sieltä kotiin käveleminenkin oli pieni urheilusuoritus kun lunta tuli vaakasuoraan, vinottain ja poikittain joka suunnasta, voihan takatalvi! Ehdin jo niin toivoa, että säätiedotukset ois ollu väärässä.


1 kommentti: