perjantai 27. huhtikuuta 2012

Meikkikoulutus

Mallina meikkikoulutuksen kuvissa toimii ystäväni Noora, jonka kanssa olimme koulutuksessa. Koulutus järjestettiin Aki Korpisella maskeerauskoulun tiloissa. Oppilaina meitä oli neljä kappaletta, joten ehdimme saada todella henkilökohtaista opetusta maskeeraajalta, jota toivoimmekin koulutukselta.

Ensiksi etsittiin oikeat paikat varjostuksille ja korostuksille. Itse olin ainakin käyttänyt valokynää vähän väärin silmien alle. Sitä ei kuulema laiteta ollenkaan silmien alle, näin se vaan korostaa tummia silmänalusia, ei peitä niitä.
 
Tässä eriteltyinä kohdat, jonne valovoidetta/valokynää/korostusvoidetta tulee käyttää: 

1. Nenän päälle korostamaan keskikohtaa (tuo valoa nenälle ja näin ollen "pienentää/häivyttää nenän leveyttä)
2. Aivan kulmakarvojen alalpuolelle kohottamaan kulmia ja "nostamaan" katsetta
3. Kulmakarvan siipiosasta alaspäin poskiluuta pitkin, korostamaan poskipäitä
4. Ylähuulen päälle ylähuulta myötäillen "pullistamaan" huulta
5. Otsalle (JOS on pieni otsainen, korostamaan otsaa) Isompi otsaiselle vinkiksi laittamaan varjostusväriä tai aurinkopuuteria otsalle hiusrajaan "pienentämään" otsaa
6. Leukakuoppaan tuomaan valo, leuan päälle pystysuoraan häivyttämään leuan vakoa/juonnetta
7.  Aivan silmän sisänurkkaan suurentamaan silmiä ja kirkastamaan katsetta



Silmämeikkiä tehtäessä puuteria suojaksi silmien alle, jottei silmämeikkiä varise tummentamaan silmäalusia ja pilaamaan meikkipohjaa.

Etsittiin oikeat kohdat silmien rajauksille ja varjostuksille. Maskeeraaja meikkaisi ystäväni toisen puolen kasvoista, koko ajan selostaen ja opettaen miten meikki tehdään. Tämän jälkeen meikkasimme kaikki omat kasvomme ohjeita noudattaen maskeeraajan opastuksella.





Meillä oli oikein mukava ilta meikkien parissa. Itse opin uusia tapoja tehdä silmämeikki. Eteenkin kasvojen korostamisesta ja ja varjostamisesta opin uusia kikkoja tuoda omat kasvonpiirteet esiin. Käytimme meikkauksessa omia meikkejämme sekä Grimasin tuotteita. Valitettavasti läheskään kaikista vaiheista meikin teosta ei ole kuvia. (Eikä lopputuloksesta, se unohtui!=) Koulutuksessa keskityin enemmän itse asiaan kun kuvailuun ja aikaa oli kuitenkin vain rajallisesti. Toivottavasti joku saa kuitenkin jotain tästä irti=)

4 kommenttia:

  1. Oi kuinka kIvaa :) mitä kautta menette tonne ja oliko kallis? :) Aiotko muuten olla kolme vuotta kotona ? :) ihana poika teillä! Onko haaveissa lisää lapsia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa meillä kyllä oli=) Ihan netistä huomasin ilmoituksen koulutuksesta Aki Korpisen nettisivuilta. Koulutuksia järjestetään vieläkin lisää. Ilta maksoi 25e, elikkä ei paha hinta ainakaan omasta mielestä. En aio olla kotona ihan niin kauaa. Töihin olen suunnitellut palaavani kun poju on vähän reilun vuoden. En osaa sanoa, tuleeko meille lisää lapsia. Ensimmäinenkin oli meille aikamoinen ihme, monta mutkaa oli ennen raskautta elämässä. Mutta kyllä sitä välillä jo huomaa miettivänsä, että entä jos meille joskus vielä tuleekin toinen=)

      Poista
  2. vähä kiva tollanen :) Mäki meen mun siskon kanssa tommoseen tossa toukokuun aikana joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teilläkin on hyvä koulutus! Tuolla oli oikein mukavaa=) Oon aikasemmin ottanut Make up Storen koulutuksen/meikin ja siitäkin kyllä tykkäsin. Sillon sai vielä valita opastuksen hinnan arvosta Make Up Storen tuotteita kotiin.

      Poista