sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kummitytön luona





Kuvat otin rakkaan ystävän ja kummitytön kotoa. Nappailin vähän kuvia ihanasta huoneesta. Tuota Marimekon mustavalkoista Kanteleen kutsu- kangasta ei löydy enää mistään. Jos joku tietää sitä jossain Marimekossa vielä olevan myynnissä, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Ystäväni lahjoitti meille kotiin yhden tyynyliinan kankaasta=) Tuollainen Skip Hop reppu (meille tosin pingviinireppu) tekisi mieli ostaa Aapolle. Se ei kyllä ihan vielä sitä tarvitse, mutta huoneeseen sellainen oisi kiva jo hommata roikkumaan henkariin ihan vaan mamman iloksi=)



Eläinpehmo kuvat: www.vau.fi

Joku oli Vauva lehden sivuilla innostunut tekemään Kanteleen kutsu- kankaan eläinkuvioista pehmoja, näitä olisi mukava ommella meille jos kangasta jostain vielä löytyisi.




 

Tätä Marimekon Jääkarhu kangasta olen myös metsästänyt eri Marimekoista, mutta sitä ei ole ilmeisesti enää myynnissä, tästäkin otetaan vinkkejä vastaan jos joltain tätä vaikka löytyisi?=)




8 kommenttia:

  1. Kiva sänky kummitytöllä! Tuota sängyssä olevaa marimekon kangasta ei taideta enää valmistaa.
    Terv. Satutäti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä sitä taideta enää valmistaa=/ huuto.netinkin oon läpi kolunnu, mutta ei oo sielläkään kangasta mustavalkoisena.

      Poista
  2. Ompa mukavan näköinen huone tytöllä, kivasti osattu sisustaa :)
    -Marjatta-

    VastaaPoista
  3. Ihana huone kummitytölläsi! :-)
    Itse löysin joku aika sitten tuota kanteleen kutsu-kangasta kirppikseltä ja tein siitä sellasen taulun sekä tyynynpäällisen :) Sitä kangasta jäi pikkasen, voispa kattoo jos tekis tollasia eläinpehmoja, ois kivoja :)

    Löysin sun blogin aika vasta ja luinkin kokonaan läpi, jäin seuraamaan! :)

    PS. Teillä näytti lastenhuoneessa olevan kiva aakkosjuliste, mistä se on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa terveisiä kummitytön äidille=) Kiva saada uusia lukijoita, tämä on mulle aika tuore harrastus mutta oon ihan koukussa=) Aakkosjuliste on ostettu Jyväskyläläisestä lastenleluliike Pieni kamarista. Tuo liike on aivan ihana, siellä on myynnissä paljon puuleluja, peltileluja, desing tuotteita ja kortteja/julisteita. Mielestäni heiltä voi myös tilata tuotteita ottamalla yhteyttä s-postitse.

      Poista
  4. Blogit on kyllä niin kivoja :) Oon monta vuotta lukenut erilaisia blogeja ja oon ihan koukussa ;) Kiva löytää myös uusia blogeja! :) Kiitos tiedosta, pitääpä ottaa sinne yhteyttä, että jospa sieltä voisi tilata sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistuu tilaus! Itse aloin ensimmäisen kerran lukemaan blogeja nelisen vuotta sitten, silloin niitä ei ollut vielä kovin montaa löydettävissä.

      Poista