sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Uudet hiukset


Kävin torstaina parturissa. Viime kerralla laitettiin vähän tummia raitoja, nyt kesäksi teki mieli taas ihan kunnon vaaleaa. Tuhkanvaaleaa sävyä olen jo pitkään haikaillut, mutta melkein aina parturissakaan ei saada ihan vaaleaa. Minulla on niin paljon punapigmenttiä hiuksissa, että aina ne jää vähän kultaiseksi. Nyt parturi onnistui saamaan hiuksiini todella tuhkaisen sävyn. Nyt siis mennään aikamoisen tuhkaisella tukalla kesä, tykkään kovasti!=)

15 kommenttia:

 1. kauniit hiukset!! (vaikka täällä missä mä oon huomion vei tuo pieni raitainen yksilö ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että siellä huomion vie tuo pikkutyyppi=))

   Poista
 2. Nätit! KÄytätkö muuten sitä liilaa shamppoota, mikä vie keltaisuutta pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Joicon hopeashampoota normaalisti pari kertaa viikossa. Nyt en ole sitä vielä tähän tukkaan koittanut, kun on sen verran tuhkainen tämä sävy. Olen kokeillut monelta merkiltä hopeashamppoita, mutta Joico on kyllä tehokkain.

   Poista
 3. Oi mäkin haluan noin vaaleat. Mulla kans on tota punapigmenttiä niin paljon että aina menee keltaiseksi. Missäs kävit värjäämässä? Tosi hyvän näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin Jyväskylässä Studio Sanni Puikkosella. Tosi mukava parturi ja sai tosiaan kerralla näin tuhkaiseksi hiukset. Suosittelen lämpimästi=) Hinta on myös todella edullinen verrattuna moneen muuhun parturiin.

   Poista
 4. Todella ihanan savyiset hiukset. Itse olen nyt vuoden ollut varjaamatta. Melkein kutkuttaa vaihtaa varia, mutta vain melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Itse en pystyisi olla vuotta värjäämättä kun oma juurikasvu on sen verran tummaa. Pitäisi ensiksi sävyttää omat hiukset tummemiksi. Toivotaan, että tämä tuhkansävy vaan nyt pysyy ettei lähde heti kellastumaan.

   Poista
 5. Kauniin väriset hiukset kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse tykkään myös kovasti. Kerrankin tuli ihan kunnon tuhkan sävy.

   Poista
 6. Ihana väri! Rupesi kiinnostamaan tuo kampaajakin, ei taida hinnastoa olla missään nähtävillä? Mitä sulla maksoi värjäys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnastoa ei taida löytyä netistä. Minulla maksoi värjäys+sävytys+leikkaus 62 euroa. Eli omasta mielestä todella edullinen paikka ja parturi oli todella mukava=)

   Poista
  2. No on kyllä edullinen, täytyypäs testata joku kerta! :)

   Poista
 7. aapolla on joka kuvassa sama tutti :) ja taitaa tuti maistua nykyään hyvältä.. tule aapo äkkiä tätin luo, tädillä on kova ikävä aapoa ja etenkin aapon äitiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutista on tullut nykyään todella iso riippuvuus! Ihan muutamassa vuorokaudessa tutista ei enää pysty luopumaan hetkeksikään. Se on nykyään niin hassun näköinen, kun ei ole tottunut näkemään sitä koko ajan tuttisuussa. Meilläkin on ikävä sua!! Ollaan vielä täällä reissunpäällä.

   Poista