lauantai 14. heinäkuuta 2012

Taulu lastenhuoneeseenHauska taulu löytyi taas kerran Pinterestistä. Tämmöinen olisi oikein kiva Aapon huoneen seinälle. Ei vaan mitään tietoa, mistä tällaisia saa? Ei tosin olisi kovin haastavaa toteuttaa itsekkään tietokoneella.

6 kommenttia:

 1. Hihii! Tosi veikeä! Meille sopisi jollekin tyttömäiselle pohjalle What would batman do? Iskä kun on Robin, niin tätä huonoa batman läppää heitetään yhä uudestaan ja uudestaan. :D

  Ps. Kaino toive olisi, jos tästä kommentoinnista saisi tuon sanavahvistuksen pois. On muistaakseni kommentoinnin asetuksissa. Helpottaisi hommaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kuulee läppää jos on noin erikoinen ja osuva nimi=) Tuollainen taulu olisi tosiaan aika helppo tehdä itse koneella. Olen yrittänyt aikaisemminkin ottaa tuota sanavahvistusta pois, mutten ole osanut=/ Pitää yrittää uudestaan tai pyytää miestä tutkimaan asiaa=)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Onnistuin ehkä? Menin suoraan tuonne kommenttien asetuksiin ja siellä oli kohta josta sai sanavahvistuksen pois. En tiedä mistä olen aikaisemmin yrittänyt=) Toivottavasti toimii!

   Poista