sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Chanel vs. Mavala


Olen luottanut pitkään kynsilakoissa Mavalaan. Värivalikoima on kyseisellä merkillä laaja ja kynsilakat ovat kestäneet hyvin kynsissä. Ostin muutamia kuukausia sitten Chanelin kynsilakan. Chanelin kynsilakassa sävy oli juuri sellainen vaalea, jota hain. Täytyy kyllä nyt sanoa, että oli viimeinen kerta kun "satsaan" Chanelin kynsilakkoihin. Olin ajatellut, että arvokkaampi tuote pysyy kynsissä paremmin ja on hintansa arvoinen. Ei kyllä ollut, en tiedä oliko minulla kyseessä joku maanantaikappale, vai onko yleisesti Chanelin kynsilakat vähän kehnoja. Lakka ei kestänyt kynsissä yhtään Mavalaa kauempaa, itsasiassa kynsilakka lohkeili jo seuraavana päivänä reunoista pois. Mavalan lakat ovat kuitenkin kestäneet monta päivää kynsissä hyvinä. Eniten kuitenkin harmitti kynsilakan huono säilyvyys.
Muutamassa kuukaudessa kynsilakka kuivui purkkiin, ennenkuin sitä ehti käyttää. Noin puolet kynsilakasta meni käyttökelvottomaksi. Onko muilla kokemuksia Chanelin kynsilakoista, huonoja tai hyviä?

10 kommenttia:

  1. Ihan sama kokemus oli minulla. Kuvittelin, että Chanel pysyisi jotenkin paremmin, mutta hinta-laatu-suhde osoittautui surkeaksi. Halpislakat pysyvät ihan yhtä hyvin ja jopa paremmin. Mavalaan luotan minäkin jatkossa. Sannianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän arvelinkin, että oma kynsilakka ei ollut viallinen vaan laatu tosiaan on vähän huono=/. Aika erikoista sinänsä, kun Chanel on kuitenkin merkkinä tunnettu juuri laadustaan. Kauniitahan ne kynsilakkapurkit on, mutta se ei ihan riitä ostoperusteeksi jos itse tuote on aivan liian kallis laatuun nähden.

      Poista
  2. Kiitos tästä 'tietoiskusta'!:D Oon aina stockmannilla kaihoten katsellut Chanelin kynsilakkoja, mutta enpäs enää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos voi jollekkin vinkkailla, ettei mene rahat hukkaan=)

      Poista
  3. Chanelin lakat ovat tosi huonolaatuisia, eivät kestä kynsissä kuin pari päivää. Kalliimmista merkeistä suosittelen mieluummin Dioria, paljon kestävämpi lakka. :) Myös O.P.I. ja IsaDora ovat hyviä Mavalan lisäksi. :))

    - T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O.P.I:n ja IsaDoran lakkoja en ole tainut koskaan ostaa. Pitää pistää muistiin, että nekin toimii!

      Poista
  4. Paljon ne Chanelin kynsilakat maksaa, kun en mistää löydä hintoi netistä ja kaupassa ku oon nii ei oo tullu muistettuu katsoo:I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanelin lakkojen hinnat pyörii siinä vajaan 30euron kieppeillä. Riippuu vähän mistä kaupasta ostaa. Itse maksoin tuosta lakasta 27e.

      Poista
  5. Τhe deals includes: Amex $25Giftt voucfher wth new purchɑse ass well as upgrading phоne.
    Some salons mayy ɑpƿear neat but their bathroom
    can be vеry diгty. if searсhing for just about any ѕafе and appeɑr
    for home, you will cеrtainly locate it on this site.


    Here is mmy weƄρage - Livejasmin Hacck (Word2010Help.Com)

    VastaaPoista
  6. I am regular visitor, how are you everybody? This article posted at this site is actually nice.


    Also visit my blog :: Advancing Income Review

    VastaaPoista