keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Aarrekidiä ja Marimekkoa


Aapolle ostin Helsingin reissulta AarreKidin pöllö pehmon, se on extra pehmeä ja mustavalkoinen. Marimekon tehtaanmyymälästä ostin Bo Boo autolautasen ja kipon. Mummo oli mukana reissussa ja osti Aapolle vielä Marimekon mustavalkoisen raitapaidan. Se on vielä vähän reilun kokoinen, mutta on päässyt jo päälle muutamaan otteeseen. Marimekon tehtaamyymälä on kyllä hyvä paikka, siellä on hinnat reilusti alhaisempia kuin normaaleissa myymälöissä. Sieltä voi tehdä myös hyviä kangaslöytöjä jo poistuneista kuoseista sekä muistakin tuotteista.

Tänään lähdetään vihdoin kotia kohti, ollaan oltu reissun päällä yhteensä jo parisen viikkoa. Ihan mukava palata kotiin ja siihen normaaliin arkeen. Helteitäkin on lupailtu ensi viikolla, toivottavasti säätiedotukset pitäisivät paikkaansa! Tuntuu että kesä on osittain mennyt ihan ohi, kun joka päivä on tullut vettä ja lämpö asteet on pysyneet niin matalalla. Aapon kanssa ei olla päästy rannallekkaan, kuin yhden ainoa kerran tänä kesänä. Elätellään toiveita, että elokuu olisi oikein kuuma ja aurinkoinen, tai ainakin edes aurinkoinen=)



6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia taas kerran:) Kotoa löytyy sama AarreKidin Pöllö isona versiona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aarrekidin pöllö minun piti ostaa jo raskausaikana, mutta se jäi. Se on niin nätti=)

      Poista
  2. Ihania löytöjä nuo kaikki! Harmi kun itsellä oli kova kiire siellä tehtaanmyymälässä käydessä. Pitänee käydä joskus uudelleen ihan asioikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kävisin myös siellä useammin, mutta välimatka on vähän liian pitkä. Nyt kun oltiin Helsingissä niin piti käydä kahtena päivänä peräkkäin=) Ja kyllä muuten kannatti toisena päivänä mukaan lähti sellaisia kankaita, joita ensimmäisenä päivänä ei ollut=) Siellä tosiaan pitää kyllä kierrellä ajan kanssa.

      Poista
  3. noissa kuvissa se näyttää ihan sulta, varsinkin tossa toisessa!

    VastaaPoista