sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

DUI-hoitoAapokin pääsi kurkkimaan mitä äidille oikein tehdään=)


Sukulaiseni on kosmetologi ja joskus itsellä on mahdollisuus saada vähän hemmottelua. On se vaan niin ihanaa, kun saa hetken maata rauhassa ja joku muu hoitaa omaa ihoa=) Dui-hoidossa olen käynyt ennenkin tosin ihan hoitolassa ja muutaman kerran näin kotihoitolassa=) Nyt hoito tehtiin minulle ja siskolle sekä anopille miehen vanhempien luona. Dui-hoito on omalla kohdalla ehdottomasti toimivin kasvohoito ja sen jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja näyttää kirkkaalta. Rentoutuminen ei ehkä ollut ihan kokonaan mahdollista, kun taustalla häärii oma äiti, sisko, anoppi ja kaksi pikkuista=) Mutta oisin silti kyllä saattanut tuoliin torkahtaa ja ihanaahan se oli, kiitos vaan S!

Dui-hoidosta vähän niille infoa, jotka eivät ole kyseisestä hoidosta kuulleet.  Hoito tehdään matalataajuus laitteella ja siinä stimuloidaan/käydään läpi kasvojen akupunktiopisteitä. Erilaisilla "puikoilla" hierotaan ja painellaan ihoa ja imeytetään omalle ihotyypille sopivia yrttipohjaisia tuotteita. Hoito aktivoi kehon nestekiertoa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aktivoi solujen toimintaa. Se madaltaa juonteita, poistaa turvotusta, madaltaa silmäpusseja sekä tummia silmän alusia. Hoito räätälöidään oman ihon tarpeiden mukaan esim. kosteuttamaan, puhdistamaan tai kiinteyttämään. Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saa jos hoito tehdään sarjahoitona. Tämä hoito on siitä ihana, ettei se satu tai tunnu epämiellyttävältä missään vaiheessa, vaikka se puhdistaakin epäpuhtauksia tehokkaasti. Hoito on tehokas myös vaalentamaan ja tasoittamaan ihon arpia: kuten akne-tai vesirokkoarpia. Akne iholle hoitoa suositellaan myös erityisesti, koska se vähentää punaisuutta, näppyjä, supistaa ihohuokosia ja vähentää talineritystä sekä tasapainoittaa ihoa sitä kuivattamatta. Jos joku innostuu hoidota niin suosittelen kyllä kokeilemaan! 

Jyväskylän alueella en valitettavasti tiedä olevan yhtään Dui-hoitoa taitavaa kosmetologia. Tampereella ja Helsingissä ainakin on Dui-hoitoloita. Toki jos joku tietää Keskisuomessa jonkun kosmetologin, joka tarjoaa Dui-hoitoja niin kertokaa ihmeessä!


 

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ps. Nyt onnistui helposti kommentointi puhelimella ilman sanavahvistusta. Kiitos!

   Poista
  2. Hyvä, että nyt onnistuu helpommin! Kiitos kun neuvoit=)

   Poista
 2. Oih pääsisipä itsekkin joskus hemmoteltavaksi! Kasvohoito olisi nimittäin tarpeeseen. Tämä ei kyllä nyt kovin liity tähän hemmottelu aiheeseen, mutta yhtäkkiä tuli mieleen että mikä oletkaan koulutukseltasi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmoteltavana olo oli kyllä ihanaa=) Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja.

   Poista
 3. Hei mahtavaa! Olen etsinyt uutta hoitoa. Kävin vuosien ajan Hjeronymus-hoidossa, mutta nyt keväällä se oli suuri pettymys. Epäpuhdas ihoni ei tällä kertaa puhdistunut, mutta vika saattoi olla tekijässäkin, sillä hän ei uskaltanut tehdä sitä täysipainoisesti ja teho ei tuntunut ollenkaan. Ajattelin kokeilla jotain uutta ja tämä kuulostaa varteenotettavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä DUI-hoitoa todella kovasti. Siinä tulokset näkyy hyvin ja hoito on erittäin miellyttävä. Olen ostanut kotiinkin Dui hoidossa käytettäviä tuotteita ja niistä olen myös kyllä pitänyt. Dui-hoidot tehoavat parhaiten sarjahoitoina, mutta itsellä ihan yhden kerran tehtynäkin hoito on saanut ihon puhdistumaan tarpeeksi ja iho on pysynyt kosteutettuna pitkään. Hjeroymys-hoidoissa en ole itse käynyt niin en osaa sanoa miten nuo eroavat toisistaan teholtaan.

   Poista