maanantai 27. elokuuta 2012

Väriä kotiin

Olen mustavalkoisen ystävä sisustuksessa ja se tuntuu kotoisimmalta yhdistelmältä. Välillä on kuitenkin mukava katselle taidokkaasti yhdistettyjä värejä sisustuksessa ja pohtia, voisiko omaan kotiin laittaa jotain väriäkin mukaan huonekaluilla tai tekstiileillä. Omaksi iloksi Aapon huoneen sisustamisessa ollaan käytetty värejä kovasti ja se saa toistaiseksi olla kodin ainut väripilkku. Tosin nykyään kodin valtaavat lelut tuovat oman hauskankin värilisäyksen olohuoneeseen (ja vähän jokapuolelle) =) Tässä kuitenkin vähän kuvia, joita olen selaillut netistä värin kiilto silmissä=)

Tolix-tuolit ovat kauniita kaikissa väreissä, näistä usein haaveilen.

Klassikko tuolit oranssi versiona olisi jo vähän liian rohkea valinta omalla kohdalla, mutta retron ystäville varmasti toimisi!
Tässä mennään aika musta-valkoisella linjalla, mutta jääkaappi, astiat ja keittokirjat piristävät ilmettä.
Tämä kuva on ihan oma lemppari. Tuolit, lamppu ja pöytä on upeat. Itämainen matto on muutenkin alkanut kiinostamaan ja ikkunasta näkyvät maisemat ovat aikamoiset.
Musta-valkoinen ja pinkki pieninä paloina on aika varma valinta sisustuksessa
Tässä kuvassa on vähän liian itämainen tyyli omaan makuun, mutta joku tässä viehättää silti kummasti. (Ehkä valkoinen sohva ja musta lamppu=))
Kaikki kuvat: Pinterest

2 kommenttia:

 1. Onpa herkullisia kuvia! Minullakin tulee noita värikausia välillä ja onhan meillä niitä joitakin väripilkkuja kotona, mutta pikkuisen huoneen lisäksi ei mekään olla hirveästi kuitenkaan väritetty kotiamme.

  Aidot matot ovat kyllä upeita. Minäkin olen sellaista aina ihaillut ja halusinkin sellaisen täsäs jokunen vuosi sitten. Hinta vaan oli este ja hankimme sitten leikkiversion :D Se on tosin tällä hetkellä jäähyllä - sen mustavalkoisen maton tieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä maksaa aika mahdottomia hintoja nuo matot=/ Ei oo ihan varaa sellaiseen aitoon versioon. Millä nimellä sinut muuten löytää Pinterestistä?=)

   Poista