torstai 2. elokuuta 2012

Kuumia päiviä tänne lisää!


Nyt on ollut vihdoinkin sellaisia asteita lämpömittarissa, kun ollaan odotettu toukokuusta saakka. Aapon kanssa nautittiin lämmöstä uimarannalla ja ihan kotipihassa. Puhallettiin sille pieni sammakkoallas, jossa se peuhasi kumiankkojen kanssa=) Altaan laittamisesta pihaan haaveilin jo viime kesänä raskaana ollessa. Meidän pihaan nimittäin ei käy tuuli oikein olleenkaan ja se on aurinkoisella säällä todella kuuma paikka oleskella. Naapureita säästäen ei kuitenkaan ostettu pientä allasta, olisi ollut vähän liian raskas näky raskaana oleva mamma pienessä altaassa yksin. Nyt kehtasi omankin pepun tunkea ihan vaan Aapon seuraksi altaaseen ;)

4 kommenttia:

 1. Onko tuossa altaassa jonkinlainen aurinkosuoja, ainakin vähän näyttäisi siltä :) Iloisen näköinen pikku polskuttaja kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Altaassa on sellainen puhallettava "sateenkaari", joka on aurinkosuoja. Sen voi myös jättää puhaltamatta, jos ei tarvitse aurinkosuojaa. Ihan kätevä, niin ei tarvitse pelätä palamista ja saa polskutella vähän piedempiä aikoja kerrallaan. Iloinen se kyllä on aina kun pääsee polskuttelemaan=)

   Poista
 2. noita silmiä tulee niin usein ikävä!

  VastaaPoista