tiistai 7. elokuuta 2012

Idea!

Kuva: Pinterest
Haluaisin Aapon huoneeseen (kun se saa uudessa asunnossa vähän nykyistä tilavamman huoneen) jonkinlaisen mitan. Kivoja ei ole tullut oikeen vastaan aikaisemmin. Tässä oisi oikein hyvä idea toteuttaa. Tavallinen Ikean vaatekaappi ja siihen numerot kylkeen. Näyttää hyvältä ainakin omaan silmään. Tosin minua taitaa tällä hetkellä miellyttää kaikki, jossa on musta-valkoista tekstiä tai numeroa=)

8 kommenttia:

 1. Tosi raikas ja kivan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kivan näköinen, pitää varmaan askarrella kunhan saadaan ensiksi se isompi huone jonne mahtuu edes kaappi=)

   Poista
  2. Onkin pitänyt kiittää teitä ihan loistavasta ideasta. Nimittäin ilman tätä blogia meidän tipulla ei olisi omaa 'huonetta'. Me tyhjennettiin vaatehuone, jonne mahtui juuri sopivasti tytön sänky ja osa leluista. :) Blogissa se ei ole vielä vilahtanut, koska on tosi kesken. Seinät kaipaisivat pahasti maalia jne., mutta ajaa täydellisesti asiansa.

   Poista
  3. Kiitos mukavasta kommentista! Oikein kiva kuulla, että joku on saanut blogista käytännön vinkkiä sisustukseen=) Laittele ihmeessä kuvia blogiisi kun huone on valmis=) Meillä tuo vaatehuone on toiminut oikein hyvin pojan huoneena. Aapo itseasiassa monta kertaa päivässä konttaa sinne itse ja tutkii siellä kaikessa rauhassa lelujaan=)

   Poista
 2. Kuin mun suusta toi vika lause ;) kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Mä tein tällaisen jättiviivoittimen. Voisi toimia valkoisenakin :)

  http://517creations.blogspot.com/2011/04/ruler-growth-chart-pottery-barn-knock.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea!!! Tosi hyvännäköinen, toimisi varmasti myös musta-valkoisena=)) Nyt en osaakkaan enää päättää mitä haluan;))

   Poista