perjantai 23. maaliskuuta 2012

Riviera Maison




Yksi lempi sisustusmerkeistäni on Riviera Maison. Maisonin tuotteita meiltä löytyy kotoa aika paljon, tässä muutamia. Kauniita haavelistoilla olevia sisustusjuttuja on minulla niin paljon. Kotimme on kuitenkin sen verran pieni, että paljon ei enää uutta mahdu. Haluan kuitenkin pitää sisustuksen aika yksinkertaisena. Odottelen jo innolla loppukesää kun päästään etsimään uutta asuntoa. En tosin sen takia, että saisin hommattua lisää sisustustavaraa=) Meille vaan on käynyt jo niin ahtaaksi meidän pieni kaksio. Edessä siis syksyllä todennäköisesti taas aika mittava remontti, ellei sitten löydetä asuntoa, joka olisi meidän mieleen jo valmiiksi remontoitu. Vaikka mielellämme molemmat remontoitaisiin kokonaan niin saataisiin taas ihan oman näköinen asunto kun saisi itse valita materiaaleista kaiken lattioista seiniin.

Matkustettiin tänään siskon ja Aapon kanssa minun vanhempieni luokse viettämään pidennettyä viikonloppua. Huomaa heti, että Aapo viihtyy niin eri tavalla kuin kotona. Koti alkaa olla jo tylsä paikka, kun siellä kaikki esineet ja asiat on katsottu päivittäin sata kertaa läpi. Täällä Aapo viihtyy vain katsellen kaikkea uutta ja ihmeellistä. Vanhempieni keittiön lamppu on varsinkin Aapon kestosuosikki, aina yhtä jännittävä=)

Itselläkin tosi hyvä mieli tulla tänne kun saa hoitoapua ja huomaa, että Aapo viihtyy hyvin. Päivisin on myös itsellä juttuseuraa kun sisko on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti