keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hiustenlaittoa


SexyHairin Frizz Eliminator

TREsemmen Heat Defence lämpösuoja
Tigin Bed Head sarjan Small Talk
Lanzan tyvikohottaja ja hiuspuuteri

Four Reasonsin hiuspuuteri

Mun hiuslaatu on tyypillistä suomalaista sähköistyvää, takkuuntuvaa lättänää, joten muotoilutuotteita käytän jonkin verran. Tässä ehdottomat suosikit, jotka on olleet käytössä aika kauan.

Hiustenpesun jälkeen levitän latvoihin SexyHairin hiuksiin jätettävää hoitainetta, joka silottaa takut ja poistaa sähköisyyttä. Tämä sopii erittäin hyvin pidennyksille, jotka takkuuntuu omaa hiusta helpommin. Tätä voi myös sotkea muun hiuksiin jätettävän hoitoaineen sekaan jos haluaa erittäin hoitavan/silottavan lopputuloksen.

Tämän jälkeen suihkutan hiuksiin TREsemmen lämpösuojaa, joka lisää myös kiiltoa. Tätä käytän jos aion muotoilla hiuksia raudalla. Yleensä arkisin en föönää hiuksia kuivaksi vaan annan niiden kuivua itsestään.

Sitten levitän hiusten tyveen Tigin Small talkia, joka antaa pitoa, ryhtiä, tuuheutta ja jossa on aivan ihana tuoksu!

Yleensä nämä riittävät, mutta jos olen lähdössä ulos tai kaipaan kampaukseen tuuheutta kunnolla niin suihkutan hiusten tyveen Lanzan Root Effects tyvisuihketta. Tämä on paras tyvikohottaja jota oon kokeillu, tosin hintaa putelilla on aika reilusti.

Ponnarikampaukseen saa tosi kivasti tuuheutta Lanzan hiuspuuterilla. Sitä riittää hyvin pieni määrä antamaan tuuheutta. Jos tätä ripottelee liikaa, tulee helposti hiuksista vähän tahmaisen oloiset.

Jos ei ehdi pestä hiuksia niin käytän Four Reasonsin suihkutettavaa hiuspuuteria, joka toimii samallalailla kuin kuivashampoo. Aikiaisemmin mulla oli käytössä TREsemmen kuivashampoo, mutta en osaa päätää kumpi toimii paremmin. Hintaa on molemmilla suunnilleen saman verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti