keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keep Calm Gallery




Kuvat Keep Calm Gallerysta
Näistä joku lähtee tilaukseen Keep Calm Gallerystä, en vaan osaa päättää mikä? Kaikki miellyttää silmää jollain tavalla kovasti. Kaikkia ei voi tilata, ihan korkeintaan kaksi=) Tekstitauluja meiltä löytyy ennestään neljä kappaletta, mutta ne on kaikki aika pieniä. Näissä ois kivasti kokoa, että vois laittaa seinälle.

4 kommenttia:

  1. Multa löytyy pinkkinä toi ihan perus iso Keep calm and carry on, ebaysta metsästin. Jossain blogissa törmäsin Keep calm and love cats versioon. Se ois aika cool.

    VastaaPoista
  2. Mä näin kanssa vähän aikaa sitten blogissa sellasen vaaleanpunaisen, jossa luki Keep Calm and have a cupcake=) Se ois ollu kiva keittiöön!

    VastaaPoista
  3. Tuolla on ihan mielettömän nopee ja hyvä palvelu! Meiltäkin löytyy muuten tuo keep calm -taulu ;) Yllätin itseni ja valitsin taustaväriksi sammalenvihreen, on tosi kiva, näyttää ehkä enemmän kylläkin tummanharmaalta kun vihreeltä. Nyt mä haluisin tuolta putiikista meidän eteiseen sen "Keep your belongings with you" -taulun. Nettishoppailu on niin ihanan helppoa! :)

    VastaaPoista
  4. Tuolla ois kyllä vaikka mitä ihania tauluja! Meillä vaan mies on vähän tekstitauluja vastaan, pari oon jo joutunut ottaa pois jos kuulema haluaa uusia tilalle=) Hyvä tietää, että on nopee/hyvä palvelu, en oo aikasemmin sieltä mitään tilannu.

    VastaaPoista