tiistai 14. elokuuta 2012

Sirkusvalot ja Manhattan kartta

Kuva: Marcus Lawett
Kuva: Lilly.fi


Tietääkö kukaan mistä tällaisia "sirkusvaloja" saisi hankittua? Ne ovat olleet makuuhuoneeseen jonkin aikaa jo hakusessa, mutten ole mistään tuollaisia löytänyt. Toinen asia, mitä olen nettikaupoista yrittänyt etsiä on tämä Manhattanin kartta mustavalkoisena. Onko kenelläkään vinkkejä mistä näitä pystyisi tilaamaan? Kaikki vinkit otetaan erittäin mielellään vastaan=)


Kuva: Pinterest

11 kommenttia:

  1. Etsystä luulisi löytyvän jos kirjoittaa hakuun että map of manhattan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! ei mitään tietoa mikä on Etsy, mutta google varmasti auttaa=) Itse en tosiaan ole nuita löytänyt mistään myynnissä, vaikka olen kuinka koittanut surffailla.

      Poista
  2. löysin suunnilleen samanlaiset valot clas ohlssonilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, täältäkin löytyy nykyään kyseinen liike! Pitää käydä katsomassa oisko siellä tuommosia!!!=)

      Poista
    2. löytyi sieltä ainakin viime keväänä :)

      Poista
  3. mäkin oisin antanut osoitteeksi clas ohlssonin. ja tuon kartan vois saada sisustuksen koodista turusta. Ei ole varsinaista nettikauppaa, mutta heiltä pystyy tilaamaan myös esim sähköpostilla tuotteita muuallekin päin suomea. Itse oon heiltä tilannut teresen kortteja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Täytyy siis myös soittaa Sisustuksen koodiin=)

      Poista
  4. Johanna, olen lukenut sun blogia pari kuukautta :) ihailen jaksamistasi kirjoittaa, laittaa kotia ja itseäsi :) olis kiva nähdä taas, joten ilmoittele jos oot suuntaamassa hannan luo tms. Niin yritetään tavata :) ja tuo vauvakuume, good luck with that ;) terv Anni ja apina-Elma joka "nukkuu" pinniksessä vieressä, kun äiti surffaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei=) Mistä löysit tämän blogin muuten? Jaksaminen kirjoittamiseen, kodin ja itsensä laittamiseen vaihtelee=)) Ois kyllä mukava nähdä, kesällä käytiin muutaman kerran sillä suunnalla. Ilmoittelen kyllä jos mennään taas Hannan luokse! Mä käyn välillä aina facebookista vakoilemassa teidän kuulumisia=)

      Poista
  5. Täältä voi tilata: http://www.elonline.se/konstsmide-ljusslinga-utomhus-230v-10-lampor-e27-klara-paralell/1838-0

    tai jos tulee Ruotsiin asiaa niin täältä saa myös: http://www.granit.se/?id=239

    Noissa Clas Ohlsonin valoissa lamput on vähän pienemmät ja johto ohuempi, lisäksi huonona puolena se, ettei lamppuja saa vaihdettua. Eli kun lamput palaa niin sit ne vaan palaa, uusia ei pysty vaihtamaan tilalle.

    Omani löysin muuten pari vuotta sitten Veljekset Keskisen alekorista Tuurista, hintaa kokonaiset 9€ :) Harmittaa etten ostanut kuin yhdet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna tiedoista!=) Ei ollut kyllä kalliit nuo Tuurin lamput! Ehkä mieluummin tilaan tuolta Ruotsista, jos Clas Ohlsonin lamppuja ei saa vaihdettua.

      Poista