keskiviikko 1. elokuuta 2012

Illan asua

Päästiin miehen kesälomalla käymään yhdessä yhdeksi yöksi Tampereelle hotelliin. Oli kyllä niin mukava tehdä ihan kahdestaan pieni kesäloma reissu! Mietittiin minne mentäisiin, kun Aapo jäi mummolaan hoitoon. Tampereelle oli sen verran sopiva ajomatka, että jos hätä yllättää niin päästäisiin suhteellisen nopeasti ajamaan takaisin=) Hätä ei kyllä yllättänyt, Aapo on aikamoisen reipas pikku kaveri. Se ei ollut näyttänyt yhtään ikävöivän, eikä siitä huomannut että isi ja äiti ei olleet paikalla. Kun tultiin takaisin, niin kyllä sitä nauratti, mutta ei se kovin erilaisesti reagoinut kun oltaisiin vaan oltu muutama tunti poissa. Vähän se kieltämättä kirpaisi, oisi Aapo voinut ihan vähän edes ikävöidä=) Itsellä sitä hauskaa pikkukaveria oli nimittäin jo illalla kova ikävä.

Kuvia ei tullut otettua yhtä ainutta koko reissusta, vaikka kamera oli kyllä mukana. Tässä kuitenkin illan asua kun käytiin syömässä The Grill ravintolassa. Päällä laitoin ensimmäistä kertaa H&M:n uuden tyköistuvan valkoisen mekon.

Biancon korkkarit

Cailap by Bloggers korut. Nämä tilasin jonkin aikaa sitten Cailapin sivuilta. Varsinkin rannerengas on ollut kovassa käytössä.

6 kommenttia:

  1. Täti ja mummo oli niin hauskaa seuraa ja sun olis pitäny laittaa se kuva, kuinka surullinen se sinä aikana oli ;) (mä kyllä oikeasti syvästi uskon että se ikävöi, mutta se ymmärsi että tuutte takas ja tsemppas kovasti) <3

    VastaaPoista
  2. Täti ja mummo oli niin hauskaa seuraa ja sun olis pitäny laittaa se kuva, kuinka surullinen se sinä aikana oli ;) (mä kyllä oikeasti syvästi uskon että se ikävöi, mutta se ymmärsi että tuutte takas ja tsemppas kovasti) <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. En tiedä, taidat olla ainut jolla noit tulee kaksi=) Painatko nopeasti nappia peräkkäin vai rämpytätkö sitä=)? Jospa Aapo edes vähän ikävöi, vaikka uskon että sillä oli oikeasti niin mukavaa siellä ja mielenkiintoisia juttuja ympärillä niin ei se ehtinyt ikävöidä. Se on reipas tyyppi! Toivottavasti pysyykin reippaana!

      Poista
  4. Ihanaa, että pääsitte kahdestaan! Mutta on se totta, äidille tulee ikävä pikkuista jo parin tunnin jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aika piristävää käydä välillä ihan kahdestaan jossain. Nykyään tulee niin mahdottoman harvoin oltua missään kahdestaan! Se on jännä miten lastaan tuleekin niin kova ikävä. Vaikka miestä ei näkisi muutamaan vuorokauteen, niin ei sitä tule samanlainen ikävä=)

      Poista