tiistai 28. elokuuta 2012

Aapon huoneen suunnitelmia





Aapon huoneen osalta sisustussuunnitelmat ovat jo aika valmiit. Tänään tai viimeistään ylihuomenna selviää saadaanko asunto, josta ollaan tehty tarjous! Jännityksen määrää on hankala kuvailla! Lastenhuone on kyseissä asunnossa suuri ja sinne mahtuu vaikka mitä. Todellista luxusta verrattuna nykyiseen vaatehuoneeseen=)

Aapon huoneen seinät maalataan valkoisella ja seinän alaosa kuvan tyyliin mustalla liitutaulumaalilla. Tämäkin idea bongattu taas kerran Pinterestistä.

Yhdelle valkoiselle seinälle laitetaan Ikean valkoiset laatikkohyllyt lelujen, kirjojen ja pikkutavaran säilytykseen:


Ikkunaan tulee Marimekon Karkuteillä kankaasta verhot:
Marimekon kankaista ompelen (lue: äitini ompelee) lattialle kaksi suurta tyynyä, jolla voi istua kun leikitään.
Kivet-kangas

Siirtolapuutarha-kangas
Lelujen säilytykseen hankintalistalla on myös Kartellin Componibili ja Varpusen säilytys säkit:




Automatto oli mieheni ensimmäinen ehdotus, kun kyselin mitä hän haluaa Aapon huoneeseen=) Sopiva ja kaunis automatto löytyi RK Desingin nettikaupasta.


Vielä pitäisi päättää lattiamateriaali, matto ja yhdelle seinälle tapetti. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan=)

15 kommenttia:

  1. Oi kun ihanan bäköistä! Toivottavasti saatte asunnon ja pääsette laittamaan Aapolle huonetta:) Onko teillä remppaan apujoukkoja vai teettekö kaiken sitten itse?
    Onko niistä salkuista muuten kuulunut mitään?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remppa tehdään pääosin ihan itse, niinkuin edellinenkin remonttimme. Toivotaan, että muutama ystäväkin ehtisi auttamaan!=) Keittiö on ainut, jonka luultavasti tulee tekemään ihan ammattilainen. Unohdin vastata sinulle salkuista, anteeksi! Osa salkuista oli tosiaan ostettu Pienestäkamarista, osa tilattu eri nettikaupoista ja Stockmanilta kuulema myös ostettu. Nettikauppoja ystävä ei valitettavasti enempää osanut kertoa, salkut on aika vanhoja=) Mutta itse olen ainakin samanlaisia edelleen nähnyt Pienessäkamarissa. Jos et ole Jyväskylästä päin niin he toimittavat tuotteita kyllä muuallekkin päin Suomea, vaikka heillä ei varsinaista verkkokauppaa olekkaan.

      Poista
  2. hei, ihania ideoita! :) Itsekin olen haaveillut liitutaulumaalista oman pojan huoneeseen mutta bongasin tiedon että se olisi aika riskialtis valinta lastenhuoneeseen. Liitutaulumaalihan on ilmeisesti yksi myrkyllisimmistä maaleista siinä mielessä, että siitä irtoaa hyvin pitkän aikaa myrkkyjä huoneilmaan ja juuri siksi sitä ei suositella lastenhuoneisiin. Liitutaulumaalin kemikaalit eivät haihdu edes huonekalun tai huoneen perusteellisessä tuuletuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy perehtyä maaliin paremmin! Usein niitä nimittäin näkee juuri lastenhuoneissa. Kookos pohjaiset maalit ainakin ovat täysin luonnonmukaisia, myrkyttömiä ja niissä on pelkästään hento kookoksen tuoksu. Kookos maaleissa pitäisi olla jollain merkillä myös liitutaulumaalia valikoimissa.

      Poista
  3. Hienoja suunnitelmia ja onnea asunnon saamiseen. Itsekin haikailin, etta tuolla liitutaulumaalilla maalas esim. oven tms. Alko mietityttamaan, etta kuinkahan iso homma siina on sitten rapata sita pois, jos se ei enaa vuosien paasta mielyta silmaa. Nyt maalasin ison vaneerilevyn liitutaulumaalilla ja kiinnitamme sen seinalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia=) Liitutaulumaalin pois saaminen on varmaankin aika hankalaa. Tuskin kovin helposti lähtee irti, varsinkin kun sitä pitää maalata muutama kerros päällekkäin! Vaneerilevyn maalaminen onkin hyvä idea jos miettii alkaako kyllästyttää=) Itseäni vähän mietityttää se, kun Aapo saa isomman makuuhuoneen uudessa asunnossa ja itse otetaan vähän pienempi. Niin jos joskus pitäisi vaihtaa huoneita niin liitutauluseinä omaan makkariin seinän alaosaan ei välttämättä ole paras valinta. Mutta sitä pohditaan ehkä sitten joskus jos tarvitsee=)

      Poista
  4. täti pitää peukut ja varpaat pystyssä, että asunnon saisitte.. siitä tulee kyllä niin hieno.. ja jos ei siitä niin jostain muusta sit :) ja aapon huoneeseen paikka, jossa täti voi nukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivotaan että saadaan se asunto! Me ollaan jo niin varmoja, että se on meidän..Voi olla HIEMAN harmia ilmassa jos käykin toisin. Ei pitäisi vielä liikaa haaveilla ettei tiputa korkeelta ja kovaa. Jos Aapo osaisi hän varmasti tekisi tädille oman punkan ihan oman pinnasängyn viereen=))

      Poista
  5. Millasen asunnon ootte ehkä saamassa? Mistä päin Jyväskylää? Meidän perhe kans kattelee asuntoa ja asutaan myös Jyväskylässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rivitalo kolmiosta ollaan tekemässä kauppoja. Paljon ollaan käytä asuntonäytöissä ja tämä on ainut sellainen, josta molemmat ollaan oikein innostuttu. Se on harvinaista meillä, että molemmat tykkää samasta asunnosta kovasti=)Onnea teillekkin asunnon etsimiseen!=)Se on välillä aika hermoja raastavaa puuhaa=) En tänne blogiin valitettavasti kerro tarkemmin, mistä päin jyväskylää ollaan asuntoa etsimässä=(

      Poista
    2. No kolmio teille sopiikin mainiosti :) On raastavaa ja ärsyttävää, mutta sitten kun sen oikean löytää ni ihanaaaa! :D Ymmärrän kyllä, ettet halua paikkaa paljastaa :)

      Poista
    3. Kyseinen kolmio on aika reilun kokoinen ja siitä saisi tulevaisuutta miettien mahdollisesti tehtyä neliön jos tarve joskus vaatii. Monenlaisia asuntoja kyllä käytiin katsomassa, mutta tämä vei ehdottomasti voiton! Tänään vihdoin selviää monta asiaa! =)

      Poista
  6. Hei, tuo seinähylly on todella kiva. En löytänyt sitä ikean sivuilta. Mikä ko hyllyn nimi on? Jos löytäisin sellaisen vielä. Sisutelen tässä 3,5 kk ikäisen pojan huonetta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää tuon hyllyn nimeä. Täysin samanlaiset hyllyt Aapon huoneeseen hankittiin loppujen lopuksi Kodin Terrasta. Niidenkään nimeä en nyt vaan löydä mistään=/

      Poista
  7. Äää! eikö nuita rk designin mattoja saa enää mistään?

    VastaaPoista