torstai 16. elokuuta 2012

Mangon tilaus




Eksyin Mangon nettisivuille, kun huomasin toisessa blogissa siitä juttua. (Sääntö numero 1 ja 2, jos sinulla on vakaa aikomus säästää - ÄLÄ lue blogeja, äläkä surffaa netissä Aapon päiväunien aikaan.) Perustelin kuitenkin tilaukseni sillä, että aion värjätä tässä kuussa hiukseni itse. En mene parturiin, joten tavallaan siis säästän. Jos nuo tilaamani paidat ovat sopivia ja pidän kaikki niin säästän silti, enemmän menisi nimittäin parturi käyntiin=) Eikä silloin sillä summalla, jonka olisi säästänyt parturiin voi siis ostaa jotain kivaa itselleen?=) Saikohan kukaan tästä mitään selkoa, ne enempiä itselleeen selittelemättä nuo ylhäällä olevat paidat tilasin=)

2 kommenttia:

  1. Tuo musta toppi on kyllä aikalailla samanlainen kun sulla jo on, tosin noin kauniita toppeja voi olla monia :) hyvin perustelit itelles säästämistä :) ja voi kun sisko-tädillä on jo ikävä siskoa ja aapoa.. en voi uskoa että ollaan nähty viimeks sunnuntaina!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika samanlainen on, mutta ei tuollaista kangasta=) Ei kyllä olla oltu näin kauan erossa mies muistiin! Me ollaan oltu tää viikko vaan niin kovasti menossa, ihana nähdä tänään!!!

      Poista