keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Syntymäpäivätoive


Kuvassa näkyy osa kortista, jonka sain mieheltäni syntymäpäivänä. Olin ilmeisesti tehnyt hyvin selväksi, mitä toivon syntymäpäivälahjaksi=) Itse lahjaa en tosin vielä saanut, koska mies ei tiennyt mistä sen hankkii. Mutta kuulema lahja tulee heti, kun päästään kyseisessä liikkeessä käymään=) Saan siis jotain mitä olen haikaillut talvisin ja syksyisin omistavani ;)

Täytin siis vuosia viime sunnuntaina. Viime vuosi oli kyllä tähänastisista vuosista varmasti tapahtumarikkain ja muistoissa säilyvä vuosi. Tässä iässä ja tässä elämänvaiheessa on itsellä hyvä olla.

Syntymäpäivää en viettänyt mitenkään eriyisesti. En ole itseasiassa sitten lapsuusvuosien kovinkaan juhlinut syntymäpäiviäni. En tykkää huomion keskipisteenä olemisesta, ehkä sen takia en ikinä ole pitänyt kunnon valimistujaisiakaan mistään koulusta. Häissä oli tarpeeksi huomion keskipisteenä olemista, se riittäköön toistaiseksi=)

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka suloinen <3 :)! Huiviako haluat? :) mitäs juhannus suunnitelmia teillä on? :) millaisia juhannuksia olet viettänyt ennen Aapoa? Saisiko jotain tarinaa susta ja miehestä? :) -Iida

    VastaaPoista
  2. Huivia haluan=)) Lähdetään juhannukseksi ystävä pariskunnan kanssa mökkeilemään. Mukaan tulee myös heidän parivuotias tyttö. Aika samanlaisia juhannuksia ollaan vietetty edellisinäkin vuosina mökkeilyn parissa. Ei taida meidän juhannusten vietto muuttua yhtään vaikka Aapo on kuvioissa=) Katsotaan saanko jossain vaiheessa aikaiseksi kirjoittaa jotain juttua meistä=)

    VastaaPoista