sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

DIY Hylly puulaatikoista

Kuva: Pinterest
Tämä kirjahylly ei paljon maksaisi jos löytäisi edullisesti puulaatikoita. Omaan kotiin voisin toteuttaa tästä vähän pienemmän version muutamalla puulaatikolla. (Tiedän kyllä, että mies ei tästä ideasta taas kerran kovinkaan paljon innostu=) Itse myös valitsisin "hyllyihin" jotain musta-valkoista ja sekaan myös vähän värikkäämpää tavaraa ja kirjaa. Tässä sisustuskuvassa mennään aika beige/ruskea linjalla, joka ei ihan vastaa omaa makua sisustuksessa.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pinterestistä löytyy niin paljon ihania ideoita toteutettavaksi. Neliöt ei vaan asunnossa enää riitä kovinkaan hyvin uusiin juttuhin=)

   Poista
  2. Täytyykin käydä kurkkaamassa joku päivä :) En oo vielä eksyny kyseiselle sivustolle koskaan!

   Poista
  3. Minä löysin Pinterest sivuston muutama kuukausi sitten ja siellä on iltaisin välillä vierähtänyt tovi sisustusjuttuja haaveillen=)

   Poista
 2. Ihana!! Mä voisin kans haluta tällaisen meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oisi kotona valmiina kolme vanhaa puulaatikkoa, vielä jos yhden hommaisi niin olisi kiva kokeilla miltä pikkuhylly näyttää=)

   Poista
 3. Heippa :) löysin kivan blogisi tänään,
  Olen myös ihaillut noista vanhoista laatikoista
  tehtyjä hyllyköitä, vaikken olekaan " kirjahylly " ihmisiä.
  Kivoja juttuja kirjoittelet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan=) Tervetuloa lukemaan juttujani=) Mä taidan olla ns. kirjahylly ihminen=) Vanhat laatikot on kyllä kovasti mieleen, mutta miehen mielestä kuvassa olevaa hyllykköä ei kuulema aleta kyhäilemään meille!=)

   Poista