tiistai 18. joulukuuta 2012

Tällastä tänne...

Joulukuuta eletään ja päivät kotiäitinä käy vähiin. En ole uskaltanut laskea, kuinka vähän niitä oikeasti onkin enää jäljellä, enkä edes halua tietää. Sen tiedän, että liian vähän. Joulukuu menee niin kovaa vauhtia, että hirvittää. Joulukalenteriakaan en tänä vuonna hommannut. Sellainen on ollut minulla ihan joka vuosi=) En vaan halua nähdä konkreettisesti luukkuja avatessa, että näin ne päivät kuluu. Mutta ei enempää siitä, tosiasiat on kohdattava ja kohta sitä on totuteltava työssä käyvän äidin elämään.

Muhun on muuten iskenyt joku askarteluvietti ja koko ajan olen väsäämässä kaikenlaista pientä projektia. Mitäs muuta ollaan tehty...Ystäviä on käynyt kylässä, ollaan käyty itse ystävien luona, osallistuttu pikkujouluihin eri kokoonpanoilla, välillä pysytty visusti sisätiloissa, kun ollaan kaikki kolme sairastelu. Joululahjoista on onneksi suurin osa hankittu, vielä pari pikkujuttua pitäisi tällä viikolla käydä kaupungilta etsimässä. Kameraa ei ole muistanut kaivaa esille, kun ihan välillä, mutta tässä vähän mitä me ollaan puuhailtu viime viikkoina.
Askarreltu, vähän kaikenlaista
Nautittu uudesta imurista, toimii! Ainut miinus puoli imurissa on se, että sen saa helposti päälle ja pois. Aapo oppi käyttämään sitä heti ja imurointi on aika hidasta, kun toinen rämppää imurin päällä on/off nappia koko ajan=)
Leikitty kovasti

 Opittu kyseenalaisia, mutta tärkeitä taitoja kuten kiipeäminen.

Harjoiteltu mummolassa vesiväreillä maalaamista
Kuvailtu vähän Aapon huonetta. Siitä on ollut tarkoitus laittaa kuvia tänne jo pitkän aikaa. Aina vaan unohtuu valosan aikaan ottaa niitä kuvia. Nyt on muutama tallessa, pitää laittaa näytille tällä viikolla.

Tehty kirppareilta kivoja löytöjä

Aapon mentyä nukkumaan illat hurahtaa helposti sisustusjuttuja tutkaillen, toisten blogeja lueskellen sekä miehen kanssa sarjoja katsellen.

6 kommenttia:

 1. Tulipas tosta päivyristä kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli=) Sopii meille paremmin kuin retronvihreänä=)

   Poista
 2. Aika tutulta kuullostaa monikin juttu :). Mä kanssa hirveellä jännityksellä odotan tammikuuta... Ja todellakin nautin näistä vikoista päivistä kotona. Voi huoh. Johonkin ne meidän vauvat on kadonneet... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joulukuu ei mene ihan perinteisellä joulun odotuksella vaan toivoessa, ettei joulukuu lopu! Pitää yrittää joka päivä nauttia kotipäivistä, mä oon kyllä kovasti nauttinutkin=) Joo ei näy enää vauvaa vieressä, vaan pikkupoika. Oisin mielelläni pitänyt sitä vauvana vielä ainakin puolivuotta=)

   Poista
 3. Menneekö pikkupoika päiväkotiin vai perhepäivähoitajalle? Tässä juuri itse pohdin, että kumpi olisi parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on itseasiassa sellainen onnellinen tilanne, että ystäväni alkaa perhepäivähoitajaksi ja Aapo pääsee sinne. Itseäni helpottaa kovasti kun tietää, että tuttu ihminen hoitaa Aapoa. Näissä asioissa on kyllä pohtimista! Riippuu varmasti paljon lapsen luonteesta ja iästä, sopiiko isompi ryhmä paremmin vai sitten vähän pienempi. Jos meillä ei olisi tätä tilannetta, niin olisin todennäköisesti katsellut silti perhepäivähoitaja vaihtoehtoja. Jotenkin omalle kohdalle olisi jännittänyt liikaa viedä näin pientä vielä päiväkotiryhmään.

   Poista