keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Jouluista


Osa joulukoristeista on jo paikallaan. Iso osa edelleen laatikoissa. Joulukuusen hankinta on vielä päättämättä. Aapo on nimittäin siinä iässä, että kaikki koristeet käydään tuhoamassa tutkimassa. Kuusi on itselle ollut aina se suurin joulutunnelman tekijä, joten ehkä me kuitenkin koitetaan, miten pikku-ukko antaa sen olla paikallaan=) Tänään lähdetään reissuun mummoloita kohti. Meillä on sairasteltu ahkerasti ja sen takia myös valvoskeltu ahkerasti. Toivottavasti mummolassa saa vähän lepäillä ja parannella! Tässä ois muuten lähiaikoina tulossa blogikirppistä jos on kiinostuneita!?

4 kommenttia:

 1. Ihania joulukoristeita! Meillä sama juttu; suurin osa koristeista vielä laittamatta ja kuusi tekisi todellakin mieli laittaa, mutta mitenhän 1v 8kk tyttö antaa sen olla paikallaan, koristeista puhumattakaan;)
  Oon sun blogin suht uusi lukija, enkä ole kaikkia vanhempia tekstejä lukenut (lukisin kyllä, kun vain joskus olisi tarpeeksi aikaa:)) ja siksipä multa mennyt ohi asiat, tyyliin että asut ilmeisesti Jyväskylässä, mutta mistä olet kotoisin ja miksi olet JKL:ään muuttanut, asuvatko Aapon molemmat isovanhemmat kaukana ja kuinka usein heitä näette ja kun reissaatte isovanhempien luo, menettekö kaksin vai tuleeko mieskin aina mukaan? Olisi kiva kuulla, sillä itselläni sama tilanne, että isovanhemmat asuvat muualla.
  Kiitos vielä ihanasta blogista, aina käyn kurkkimassa täällä, että joko oot uutta tekstiä kirjoitellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Mä vähän luulen, että jos kuusen laittaa niin joutuu aika monta kertaa päivässä keräämään koristeet lattialta ja muista kätköistä=) Vaikka käytiin Aapon kanssa mun siskon luona kylässä, jossa oli pieni kuusi ja se antoi sen olla paikoillaan ihmeen hyvin. Muutaman kerran kävi pallon nappaamassa ja sitten se ei enää kiinostanut. Asutaan tosiaan Jyväskylässä, asuttiin tässä välillä nelisen vuotta Vantaalla, koska opiskelin Helsingissä. Muutettiin muutama vuosi sitten takaisin Jyväskylään. Aapon isovanhemmat asuvat 100km päässä. Kyllä monesti toivoo, että asuttaisiin samalla paikkakunnalla, niin voisi välillä viedä Aapon helposti hoitoon vaikka kauppa reissun ajaksi. Ja varsinkin näin remontin keskellä vaikka pariksi tunniksi, että saisi hommia tehtyä. Välillä matkustetaan Aapon kanssa kahdestaan ja välillä mies tulee mukaan. Tällä kertaa mies tuli mukaan, mutta lähtee välillä käymään töissä. 100km ei ole kovin pitkä matka, mutta pienen kanssa matkustettaessa se kuitenkin tuntuu välillä pitkältä. Niin ja tervetuloa lukemaan juttujani!=)

   Poista
 2. Ihania joulukoristeita, mistä olet tuon ison tähden hankkinut, jossa on valot?

  Blogikirppis kiinnostaa ;)

  Nyt vasta huomasin että asut Jyväskylässä, tämä on kyllä ihana paikka asua (me asutaan Halssilassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso oksista tehty tähti on ostettu Nougatista. Siinä tuli mukana myös kaksi pienempää tähteä. Valot olen itse viritellyt siihen ympärille, niitä ei tähdessä ollut. Joo Jyväskylässä asutaan=) Ollaan kyllä tykätty olla täällä, vaikka välillä on ikävä EteläSuomeen.

   Poista