keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Aapon huone

Tässä oisi muutamia kuvia Aapon huoneesta. Huoneesta puuttuu vielä lattia ja listat, muuten on aika valmista. Näissä kuvissa näkyy siis meidän asunnon entistä lattiaa, jonka päällä tosin on aika reippaasti kuivuneita maaliroiskeita, kun mä oon aika huoleton noissa maalaushommissa=) Uusi lattia odottelee jo täällä valmiina, kunhan joku ehtii hiomaan vanhaa lattiaa ja asentamaan uuden paikalleen. Aapon huone on kiva väripilkku meidän asunnossa. Saa nähdä minkälainen siitä tulevaisuudessa tulee, kun pikkuheppu saa itse enemmän päättää millaista huoneessa on. Vielä saa laittaa huoneen ihan oman maun mukaan ja pikkuheppu viihtyy siellä oikein loistavasti=)
26 kommenttia:

 1. Ihana huone Aapolla :) Meillä olis keväällä tytön huoneen laittaminen edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneen sisustaminen on kyllä mukavaa! Sinne löytyy niin ihania juttuja. Joko on tytön huoneen sisustukseen suunnitelmia?=)

   Poista
 2. onko aapo saanut uuden lahjan? ;) (eka kuva). Ihana huone tuo kyllä on.. seuraavaks voit tehdä postauksen "täsin huone" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siltä samalta reissulta kuin barbababa (kirjoitetaanko se noin?=) ja myyrä lipas=) Tädin huone on vielä vähän vaiheessa, mutta ideat on jo selvillä!

   Poista
 3. Oij, ihana huone Aapolla ja ihania lasten juttuja!:) Lastenhuoneen sisustuskuume sen kun vaan kiihtyy; Meijän 1v 8kk tyttö nukkuu vielä meijän huoneessa pinniksessään, niin ei ole ollut tarvetta omalle huoneelle, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ens vuoden aikana ala valmistumaan:) Stressaan vaan jo nyt siitä, ettei olla miehen kanssa mitään remppa-ihmisiä; mulla olis vaikka mitä ideoita, mutta toteuttaa en oikein osaa :-P

  Saako toivoa postausaihetta?:) Olisi kiva lukea Aapon joululahjatoiveista tai niistä lahjoista, mitä olette jo hankkineet/pyytäneet sukulaisilta Aapolle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Aapo muutti omaan huoneeseen kun muutettiin tänne asuntoon. Mekään ei ennen oltu remppa ihmisiä, mutta rempattiin silti edellinen kaksio ja siinä sitä samalla tehdessä ihmeesti itsekkin oppi. Nyt tosin en ole täällä voinut kovinkaan paljon tehdä vaan homma on jäänyt miehelle, koska minun tehtävä on olla Aapon kanssa=) Pieniä maalaushommia olen päässyt vaan tekemään. Muuten oon lähinnä ojennellut vasaraa, nauloja ja kiinnittänyt verhoja! Postausaiheita saa aina toivoa! Meillä vaan joululahjoja ei olla oikein toivottu/hankinttu tänä jouluna kovinkaan paljon. Aapon synttärit vietettiin vasta äsken myöhässä tämän remontin vuoksi ja se sai niin kovasti lahjoja, että ajateltiin mennä joulu vähän vähemmällä lahjamäärällä=) Ostettiin sille jo ennakkoon kaksi joululahjaa, jotka se on jo saanut. Brion hella oli tarjouksessa ja sitä oltiin jo aikaisemminkin meenattu ostaa, sekä rummut. Kyllä Aapo varmasti saa vielä sukulaisilta lahjoja. Ainakin mummolta on tulossa myyrä tavaraa=)

   Poista
  2. Mua kiinnostais kans alkaa opettelemaan kaikkia remppa-juttuja, mutta pelkään, että sitten pilaan tyyliin koko seinän, jos alan maalaamaan/tapetoimaan, ja se on siinä sitten... :-/ Teillä on tummat nuo ikkunanpielet, ootteko ajatelleet valkoisiksi maalata vai annatteko olla noin? Meillä on tummat ikkunanpielet kanssa, mutta tykkäisin valkoisiksi ne maalata, mutta ei taida onnistua talviaikaan, kun ikkunaa pitäis kai pitää auki silloin??? Ja mistä muuten tietää, että kuinka paljon maalia tarvii esim. yhteen seinää/huoneeseen, miten se lasketaan? ;)

   Poista
  3. Maalaamisella saa harvoin pilattua seinää. Vaikka ensimmäisestä kerroksesta tuleekin vähän epätasainen, niin seuraavilla kerroksilla ne saa helposti piloon. Me ollaan maalattu kaikkiin seiniin tänne kolme kerrosta maalia, niin silloin tulee melkein väkisinkin tasaista. Kodin Terroissa ja K- raudoissa osataan hyvin neuvoa minkä verran maalia tarvitaan minkäkinlaiseen pinta-alaan. Mekään ei oltu ikinä laatoitettu mitään, mutta saatiin sen verran hyvät ohjeet rautakapuasta, että niillä ohjeilla saatiin keittiönvälitilaan laitettua tiililadonnalla laatta=)Me ajateltiin jättää nuo ikkunanpielet tummiksi. Ne antaa kivaa kontrastia tänne valkomustaan sisustukseen. Kyllä nuo ikkunan sisäosan karmit voi mielestäni talvellakin maalata. Ulko ja väliosan karmit kannattaa kyllä kesällä maalata, muuten voi tulla vähän turhan kylmä=) Pitää vaan teippailla kunnolla ikkuna ettei maalaa koko ikkunaa=) Mä oon aika reipas vetelemään maalia ja mies on kyllä huomattavasti tarkempi niissä hommissa. Huomaa kyllä roiskejäljistä, että kumpi on maalannut mitäkin. Onneksi lattiat suojattiin hyvin, kun maalailtiin niin en tuhonnut niitä=)

   Poista
  4. Mä varmaan onnistuisin maalaamaan ikkunan umpeen :-D Hei oliko Aapo maalaamisen aikaan sisällä, entä nukkuiko/nukuitteko maalaamisen jälkeisen yön normaalisti kotosalla, meinaan että uskaltaako lapsen antaa haistella niitä maalihöyryjä ja kuinka nopsaan yks maalikerros suunnilleen kuivuu?
   Kiitos taas vertaistuesta, sitä kyllä tarvitaan sitten, kun tässäkin huushollissa alkaa maalausurakka;)

   Poista
  5. Kun maalattiin alakertaa, olin Aapon kanssa pois koko viikonlopun. Aapon huoneen maalaamisen jälkeen Aapo nukku meidän huoneessa kolme yötä. Maalit oli sellaisia, että ne ei kauheesti haisseet, mutta varmuuden vuoksi kuitenkin oltiin eri huoneessa. Riippuu aika paljon maalista kuinka voimakasta se on, mutta ehkä parempi nukkua muutama yö toisessa huoneessa kuin vastamaalatussa. Onnea maalausurakkaan=)!!

   Poista
 4. ihanan värikäs huone! :) mistä olette löytäneet noita erilaisia julisteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Julisteet ja kortit on ostettu suurimmaksi osaksi Pienestäkamarista ja Harjun paperista. Jotkut olen itse tulostanut netistä ja yhden itse askarrellut.

   Poista
  2. Ajattelinkin, että varmaan googlaamalla löytyy kivoja joita voi sitten itse tulostaa!

   Poista
  3. Meillä on vaan mustovalko tulostin, niin ei saa monia tosi kivoja juttuja tulostettua. Pitäs joskus hommata väritulostin. Pinterestistä löytyy aivan ihania kuvia lastenhuoneen seinille!

   Poista
 5. Hei mistä olet hankkinut nuo pikkulaukut? Olen yrittänyt itse katsella mistä niitä vois ostaa, mut en löydä ;( T:Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on täältä Jyväskylästä Pienestäkamarista. Siellä ei ole varsinaista nettikauppaa, mutta he toimittavat kyllä kotiinkin tuotteita. Facebook sivuilta näkee joitain heidän tuotteitaan. Siellä on aivan ihania pieniä salkkuja! Noita molempia ainakin siellä on mitä Aaponkin huoneeseen oon ostanut.

   Poista
 6. Viihtyisältä näyttää, ihania yksityiskohtia!

  Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani niin löysin tänne! Tosi kiva blogi sinulla, jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Tervetuloa seuraamaan blogia=) Mäkin löysin sinun blogin vasta ihan hiljattain!

   Poista
 7. Tuo liitutauluseinä on kyllä ihan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hauska ja siitä riittää joka päivä puuhaa sekä Aapolle, että äitille=)

   Poista
 8. Sinulle on tunnustus-haaste blogissani :)

  http://elinamaista.blogspot.fi/

  (Tunnustuksia, 8 asiaa minusta)

  VastaaPoista
 9. Ihana huone pienellä miehellä! Selvittelitkö tarkemmin tuosta liitutaulummalista/myrkyllisyydestä kun aiemmin taisi täällä blogissa olla siitä puhetta? Itselläkin olisi pojan huoneeseen haaveissa liitutauluseinä mutten ole ehtinyt tuota asiaa vielä tarkemmin tutkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Joo niin oli aiemmin puhetta. Tämä maali ostettiin Kodin Terrasta ja saatiin sen verran hyvä selostus terran maaliasiantuntijalta, että uskottiin tämän olevan turvallista maalia pistää pojan huoneeseen. Liitutauluseinästä on kyllä ollut paljon iloa. Ei tarvitse kuin sanoa, että mennäänkö piirtämään, niin Aapo on heti kapuamassa portaita innoissaan omaan huoneeseen.

   Poista