perjantai 16. marraskuuta 2012

Sisustuksen Top 5

Bongasin Luksusta arjessa blogin Riinalta mukavan haasteen, jossa mietitään oman kodin sisustuksen Top 5.
Itselle ei ollut vaikea miettiä, mitkä ovat omassa sisustuksessa pinalla:

- Mustavalkoisuus
- Kirpparilöydöt
- Marimekko
- Printit
- Tekstiilit

Tässä kuvapläjäys näistä asioista=) Haaste oli sen verran mukava toteuttaa, että välitän haasteen: Kikille , Marille ,Celinalle , Ruutille ja Maijulle.











8 kommenttia:

  1. Kiitos hauskasta haasteesta! Teen tämän heti ku oon saanu tehtyä pizzan valmiiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva käydä sit katsomassa, mitkä on teidän top 5 juttua kodissa=) Mukavaa pizza päivää=)

      Poista
  2. Kiitos haasteesta, ehkä saan sen viikonloppuna tehtyä.. täällä kuumeillaan taas aika kovastikin :( jospa pian hellittäis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paranemisia sinne!! Jospa ois huomenna jo parempi olla jos meenasitte sinne elokuviikin mennä! Nähdään kun oot vähän paremmassa voinnissa. Leffa oli hyvä=) Ja niin jännä=) Voitas sunnuntaina nähdä jos jo jaksat!

      Poista
  3. Teillä on niin ihanan näköstä! Voisin muuttaa teille heti ;) Teillä näkyy aika paljon samoja juttuja kuin meillä ja voin allekirjoittaa sun sisustuksen top 5 myös itselleni :) Ihan samat vois olla :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukavaa viikonloppua sinnekkin!=) Meillä alkaa tosiaan olla jo ihan ittemme näköistä vaikka yläkeran huoneet on vielä aika myllerryksessä ja keittiö on tällä hetkellä aika katastrofi=) Mutta niin ahkerasti ollaan tehty remppaa, että eiköhän kuukauden sisällä ala koko koti näyttää meiltä=) Tai niin ainakin toivotaan=)

      Poista
  4. Mäkin voisin muuttaa teille ;) ja tuntuu, että oon muuttanutkin, aina välillä :) Kuinkahan monta kertaa oon käyny kattoo näitä kuvia? MONTA! :) Mua vieläkin naurattaa se, etten huomannu pesukonetta olohuoneessa!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesukone olohuoneessa onkin aika huomaamaton=)) Mä luulen, että jos tulisin sun luo ja sulla olis pesukonen keskellä olohuonetta, niin huomaisin sen=) Mutta ehkä sä oot tottunut, että tällä hetkellä meillä ei oo paljon logiikkaa, mikä kodinkone säilytetään missäkin huoneessa.

      Poista