lauantai 3. marraskuuta 2012

Kiitti nyt riitti


Paljon on saatu jo asunnolla aikaan, mutta paljon on vielä tekemättä. Ollaan tehty aikamoisella tahdilla tätä hommaa. Sanotaanko näin, että nyt loppu jaksaminen. Eilen päätettiin miehen kanssa, että remontti jää ensi viikoksi tauolle. Tällaista tahtia ei jaksa kukaan. Ollaan oltu molemmat niin poikki, etten edes muista milloin viimeksi oisin ollut näin väsynyt! Oisiko synnytyksen jälkeen=)?  Koettiin valaistus, että ei meillä ole mikään kiire, eikä mitään aikataulua. Ainoat, jotka meitä ruoskii eteenpäin tahdilla on me itse. Joten ensi viikolla ei edes puhuta remontista, eikä ajatella sitä=) Niin ainakin päätettiin. Ja mikään ei kuulosta tällä hetkellä ihanammalta kuin remonttivapaata kokonainen viikko! Tässä kuitenkin vähän taas kohtia kotoa, jotka on jo vähän valmiimpia kuin toiset kohdat=)  Rentouttavaa viikonloppua kaikille=)10 kommenttia:

 1. Voi, että on nättiä! :)
  Ja varmasti on hyvä välillä pitää remonttivapaita!:) Nauttikaa remonttivapaasta viikosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Tänään vielä tehtiin remonttihommia. Tai lähinnä mies teki ja minä olin Aapon kanssa. Varmasti nautitaan, jo ajatus tuntuu ihanalta=)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää!
  Kyllä välillä pitää huilata, niin jaksaa sit taas painaa! :) Rentouttavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!=) Ei tätä näköjään taukoa pitämättä jaksaisi. Ollaan otettu alusta lähtien vähän liian kova tahti ja se kyllä näkyy omassa jaksamisessa vähän liikaa.

   Poista
 3. Oi kun ihanan näköistä!
  Tykkään kovasti tyylistäsi.

  Allekirjoitan tuon tunteen remonttivapaasta, sellainen on toisinaan paikallaan jos meinaa käydä arki tai elo "raskaaksi".

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos=) Tähän arkeen on onneksi helpotus joskus tulossa kun homma on valmis! Nyt tosiaan otetaan vähän lepoa ja ensi viikonloppuna lähdetään ihan hotelliin yöksi=) Hyvät viikonloput sinnekkin!=)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ja raksa-ajalta kyllä muistan, millaista tuollainen raksa/remppaelämä on. Ihan paikallaan on joskus pitää paussia jos se vaan on mahdollista. :)

  -henni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Sisustelu on mahdottoman kivaa, mutta sitä ennen pitäis tosiaan hoitaa alta aikamoinen remppa rupeama. Ehkä tää tästä pikkuhiljaa, mutta nyt tosiaan vietetään tämä viikko ihan perhe-elämää, eikä tehä raksahommia. Voimat on ollu todella loppu viime aikoina.

   Poista
 5. Mistä nuo olkkarin musta-valkoiset matot on? Ilmeisemmin siinä on useampi matto vierekkäin? vai yksi iso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan yksi iso matto. Ikeasta ostettu reilu vuosi sitten. Niitä pitäisi olla vieläkin myynnissä. Tuo on se pienempi koko, niitä on myös isompi. Aika usein ne on vaan loppuunmyyty.

   Poista