maanantai 12. marraskuuta 2012

Oli ihan pakko...



Tiedetään, että on vähän aikaista, mutta en vaan malttanut enää odottaa. Ensimmäinen joulukoriste on esillä=) Se saa jäädä vähäksi aikaa ainoaksi, mutta kyllä varmaan lähiviikkoina on pakko penkoa loputkin joulukoristeet kaapista esille.

8 kommenttia:

  1. Moikka!! Löysin sun blogin ja jäin koukkuun=)) Tuttu vinkkasi! -Henna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogin pariin=) Olikohan se joku minunkin tuttu?=)

      Poista
  2. Koskaan ei ole liian aikaista!
    Kohta on jo oikeesti joulu ja mitä järkeä on laittaa jouluvaloja esille vasta joulukuussa?! Eihän ne ehdi olla kuin hetken. Ja mun henk.koht.mielipide on, että jouluvalot sisällä (varsinkin sisällä!) tuo iloa muuten niin synkkään syksyyn. Ei sillä, en minäkään ole laittanut vasta kuin muutaman valon viime viikolla, mutta koska mieheni ei antanut kommenttia, päätin että en ollut yhtään liian aikaisessa ;) Lokakuussa olis varmaan tullut jo sanomista :DD

    -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla muutkin aikaisessa=) Se on kyllä totta, että joulun aika menee niin äkkiä. Ja kyllä kaikki valot ja kynttilät on erittäin tervetulleita piristämään tätä pimeyttä. Ei ihme jos suomalaiset on välillä vähän yrmeetä/väsynyttä kansaa kun koko päivän sataa ja klo 16 jo on ihan pilkko pimeää! Eli alotetaan joulun aika ja nautitaan kauniista jutuista=)

      Poista
  3. Mun mielestä ei ollenkaan aikaista! Itsellänikin oli tarkoitus heti isänpäivän jälkeen kaivaa koristeet varastosta, mutta unohdin eilen (oh no!). Ihana blogi ja kaunis koti teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=)! Mä ajattelin ensi viikolla laittaa loput koristeet esille. Tänään aloitettiin keittiöremppa ja tavaran/sotkun määrä vähän taas rajoittaa tätä sisustelu intoa=/

      Poista
  4. Se on hieno! Eikä ole tosiaankaan liian aikaista! Minusta niistä nauttii aina eniten juuri hyvissä ajoin ennen joulua. Minäkin laitoin jo valoja sisälle, sekä parvekkeelle yhteen lyhtyyn. Lisäksi istutin vähän jouluisia kasveja parvekkeelle - niitä tosin kyllä myytiin ihan syyskasveina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa ihmiset näköjään aloittaa tämän joulun vieton/ koristelun jo ajoissa. Eikä tosiaan ihme, kun tämä pimeys kyllä syö ihmistä=/ Munkin tekisi kovasti mieli pistää ulos valoja ja kasveja, mutta tällä hetkellä pihan valtaa ihana remonttiromu=) Ehkä sitten keväällä=)!

      Poista