lauantai 8. syyskuuta 2012

Terve taas!Blogi on ollut nyt ensimmäistä kertaa tauolla. Viime viikolla tietokoneella ollaan käyty vain asunto asioita hoitaessa. Meillä kävi vähän huonosti ensimmäisen kohteen kanssa, josta tehtiin tarjous. Monta mutkaa tuli matkaan ja ei vastattu enää myyjien viimeisimpään tarjoukseen.

Sitten alettiinkin taas ravaaminen asunto näytöissä. Ja sieltä se sitten löytyi, heti tuntui kodilta! Tehtiin tarjous jo paikan päällä ja kahden päivän päästä lyötiin kaupat lukkoon=) Meillä on nyt uusi koti! Tuntuu niin mukavalta, kun viime kuukaudet on pyöritellyt näitä asioita koko ajan miehen, pankin, kiinteistövälittäjien kanssa. Nyt ei tarvitse enää stressailla vaan tiedetään, että viimeistään lokakuun lopussa päästään muuttamaan. Kodista sen verran, että se on neliö. Kaksikerroksinen rivitalo, mielenkiintoisella pihalla. Mielenkiintoinen sana sen takia, että se kuvaa sitä ehkä parhaiten=) Laittelen tänne sitten jossain vaiheessa kuvia. Pihan on suunnitellut ihan pihasuunnittelija, mutta se on aika täyteen ahdettu. Vähän kun viidakko, joutui kävelemään kumarassa jopa joissain kohdissa=) Pitänee vähän suorittaa raivaustöitä, kun sinne päästään asettumaan.

Töissä olen ollut nyt viikon verran. Itse työmaalla on ollut ihan kiva olla, mutta ikävä Aapoa on kyllä päivisin aikamoinen. Aapokin on reagoinnut mun töihin lähtöön vähän huonosti. Päivät se pärjää miehen kanssa hienosti, mutta kun tulen kotiin alkaa itku. En saisi poistua enää illalla näkyvistä ja sylissä Aapo haluaa olla koko ajan. Yölläkin heräillään tarkistamaan, että missä se äiti oikein on. Toivotaan, että Aapo tottuu seuraavilla viikoilla siihen, että olen päivät poissa. Kohta on muutekin muutoksia edessä kun alkaa remppa- ja muuttopuuhat.

Hyvää viikonloppua kaikille, me nautitaan nyt toistemme seurasta!=)

18 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kodille:)! Minulla aamut töissä taas vähenee -- vielä 3 vkoa kun jaksaisi!
  t,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti=) 3 viikkoa menee varmasti aika nopeasti!=) Mulla oisi viisi viikkoa jäljellä töissä ja sitten voi taas palat kotiin muutamaksi kuukaudeksi=)

   Poista
 2. Ihanaa että uusi koti löytyi, onnea! :) Melkoinen hymypoika tuo Aapo, ekasta kuvastakin ihan tarttuu tuo hymy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) On se kyllä ihanaa ja helpottavaa. Riittää taas vähäksi aikaa nuo asuntonäytöissä käynnit! Se on kova poika hymyilemään=) Sen hymy kyllä piristyttää monet hetket päivässä=)

   Poista
 3. Onnea uudelle kodille! Toivottavasti Aapokin pian tottuu uuteen elämänmenoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Toivotaan, että se tottuu. Viime yönä taas heräiltiin nimittäin aika monta kertaa tarkistelemaan olenko lähellä. Sitten aamuyöstä piti päästä ihan viereen asti, vaikka yleensä se nukkuu kaikki yöt omassa sängyssä.

   Poista
 4. Onnea uuden kodin johdosta! :-)

  VastaaPoista
 5. Oii onneksi olkoon uudesta kodista!!:) Itsellänikin on ensimmäisen oman pienen vuokra kodin metsästys menossa poikaystäväni kanssa. On ollut hauska lukea sun kirjotuksia kuinka oot sisustanut jo Aapon huonetta, kun itse olen samanlailla sisustanut jo monia unelmieni kaksioita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Sisustuksen suunnittelu on kyllä niin mukavaa, ihan lemppari hommia=) Sitten on vielä mukavampi kun pääsee toteuttamaan niitä suunnitelmia. Onnea kodin etsimiseen!

   Poista
 6. Mmmoiiiiii. Onnittelut uudesta kodista. Olis asiaa sulle, joten täytyy varmaan soittaa/laittaa viestiä joku ilta. :)

  -henni

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta kodista :) Tiedän mitä on etsiä sitä uutta kotia. Me etsittiin 9 kk ja välillä tuntui epätoivo iskevän. Ja matkan varrelle mahtui jos jonkin moista asuntoa ja mutkaa. Nyt 2 kk sitten päästiin muuttamaan ja koti on juuri sitä mitä halusimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9 kk on kyllä pitkä aika etsiä! Aina ei vaan sopivaa osu kohdalla. Tai sitten jos osuu, niin kaikki ei mene niinkuin piti! Hyvä jos löysitte sitten sellaisen kodin joka tuntuu kodilta=)

   Poista
 8. Oon kyllä edelleen niin onnellinen siitä kodista! Ja noista sun sanoista "laittelen tänne jossain vaiheessa sitten kuvia" .. jatkoa siis tiedossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan katsotaan=) Blogi kyllä väistämättä nyt elelee vähän hiljaiseloa kun tässä elämässä tapahtuu niin paljon=)
   Mä oon kanssa erittäin onnellinen uudesta kodista!!!!=)

   Poista