lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusia tuulia


Blogissa on eletty hiljaiseloa, mutta omassa elämässä ei=) Äitiysloma on nyt sitten virallisesti loppu ja töissä on vietetty ensimmäinen viikko. Tai tasan kolme päivää, mutta tällainen lyhyt viikko oli kyllä ihan mukavan kevyt aloitus. Ensimmäiset viikot menee varmasti totutellessa, että mitenkä se oma elämä yhdistetäänkään töihin. Täytyy kyllä sanoa, että viime vuosi oli aika mieletön ja kyllä sitä vaan nautti kotona olosta. Ensimmäiset päivät töissä on kuitenkin onneksi olleet niin mukavia, että eiköhän tähän totu! Aamuheräämisiin tottuminen varmaan vie vaan aika kauan!

Mitäs muuta...kodin remppa on edennyt kivasti. Ensi viikolla yritetään saada keittöremppa päätöksen ja alakertaan listat paikoilleen. Sitten täytyy tännekkin vihdoin laittaa kuvia keittiöstä. Sen jälkeen siirrytään yläkertaan, siellä on vielä aika paljon hommia.

Aapon kuulumisiakin vähän=) Äiti lähti siis töihin ja se tuo tietysti vähän hämmennystä pienen ihmisen maailmaan. Aapo on J:n kanssa kotona vielä pari kuukautta, ennen kuin lähtee hoitoon. Ensimmäiset päivät isän kanssa on menneet hyvin, vaikka aika kovasti oon saanut haleja kun olen tullut kotiin. Lauantai aamuna riemu oli suuri, kun se huomas etten ollutkaan aamulla lähtenyt mihinkään=)

Aapo on todella kova ulkoilija, puistoon ja ulos on päästävä päivittäin. Talvi on vaan tuonut vähän haasteita tähän ulkoiluun. Alkutalvesta harmitti kovasti se, että hiekka olikin yhtäkkiä jäässä ja siitä ei saanut hiekkakakkuja, vaikka kuinka hakkasi lapiolla ja kiukutteli äidille. Myös paksut vaatteet ja hankalat kengät harmitti. Enää ei päässyt pelkkä body päällä viilettämään ulos. Hanskat olivat jo alkusyksytä kaiken pahan alku. Heti kun Aapo näki ne, siltä meni hermo. Yritäppä selittää 1-vuotiaalle, miksi sen käsissä on yhtäkkiä jotkut suojat, jotka päällä et saa otettua edes lapiota käteen.
Lumen tulo oli myös shokki, kun juuri kävelemään oppinut pieni ei päässytkään enää etenemään itsenäisesti, vaan kaatuili koko ajan lumessa. Alkujärkytyksestä päästyään Aapo on hyväksynyt lumen, talvivaatteet ja jopa ne hanskat. Nyt ollaan etsitty hyviä puolia talvesta ja löydetty pulkkailu. Siinä pulkan kyydissä se töröttäisi todennäköisesti koko päivän.

Tänään Aapo oli J:n ja ystävien kanssa pulkkailemassa ja minä olin ystävän kanssa hiihtämässä.
Tänä talvena nimittäin myös minä olen päättänyt vähän nauttiakkin talvesta, enkä vaan toivoa kesää. Huomenna leikitään kuitenkin hetki olevamme jossain lämpimämmässä koko perhe ja lähdetään kylpylään=)

4 kommenttia:

 1. Tuossa kuvassa Aapo näyttää taas niin sulta kun olla jo voi! olitteko kylpylässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä samat geenit virtaa suonissa=) Oltiin kylpylässä, vaikka kaikki ei menny taas ihan niin kuin piti=)

   Poista
 2. Piti tulla munkin sanomaan et Aapolla on ihan sun silmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet on kyllä sanonu, että sillä on mun silmät=)

   Poista