sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Talvipäivän iloja

Me ollaan vietetty aikaa ulkoillen ja mummolassa. J on saanut tehdä kotona rauhassa remppaa. Tänään palataan kotiin ja nähdään, mitä kaikkea J on saanut siellä aikaan. Alakerta alkaa tosiaan valmistua ja pian päästään yläkertaa laittamaan. Kyllä tämä remontti ehkä sittenkin joskus saadaan päätökseen, vaikka aika epätoivoiselta on välillä tuntunut.

5 kommenttia:

 1. Ihania ulkoilukuvia!:) Tykkääkö Aapo itse vetää pulkkaa? Meijän tyttö tykkää itse vetää pulkkaa perässään, mutta pulkkamäen laskeminen on usein vähän liian jännää puuhaa ;)
  Aapo syö vielä tuttia? Ootteko ajatelleet jotain vieroittamista vai annatteko Aapon itse luopua tutista sitten kun on valmis?
  Tsemppiä remppaan, ihan varmasti joskus valmistuu ja ajattelepa lopputulosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapo ei osaa vielä itse vetää pulkkaa, vaikka kovasti yrittääkin=) Se ressu ei tajua, että pitää kävellä pois päin pulkasta, eikä pulkkaa kohti jos haluaa vetää sitä perässä. Aapo syö vielä tuttia. Tosin nyt ollaan tehty sopimus, että tutti saa olla käytössä vaan päiväunilla ja yöunilla. Päivät ollaan siis ilman tuttia. Saa nähdä milloin alotetaan vieroitus! Kai se pitäis kohta alottaa, ettei oo niin vaikeeta sitten myöhemmin?! Ei vaanoo vielä raaskinut. Kiitos tsempeistä! Loppukiri enää jäljellä!

   Poista
 2. sulle olis haaste mun blogissa :) ikävä teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa haasteen, kiitos. Postailut on vaan jäänyt nyt vähiin kiireiden vuoksi!

   Poista
 3. nyt sulle on tunnustuskin :) kuules bloggaaja, hommiin sieltä ;) ei vaan, ei oo pakko! mä en vaan tiedä ikinä kelle noita antasin, joten nakki napsahtaa aina sulle!!! :) mutta älä ota paineita niistä. ikävä!!!!!!

  VastaaPoista