lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesämiehelle paitoja


Piti käydä ostamassa Aapolle pari kesäpaitaa, kun sillä on melkein kaikki vaatteet pitkähihaisia. Tähän aikaa on muuten todella hankala pukea vauvaa vaunu-unille ulos. Olen vähentänyt Aapon vaate kerrosta koko ajan ja silti se herää aina siihen, kun on raukka ihan litimärkä hiestä. Meidän pihassa on kyllä niin suojaista, ettei siihen käy oikeen tuuli ollenkaan ja lämpö lukemat nousee varjossakin aika korkealle. Ilmeisesti pitää kohta pistää ulos pelkästään vaippasillaan nukkumaan. Ei vaan jotenkin osaa, kun se on talvi vauva, niin on tottunut pitämään sillä päällä vähän enemmän.

10 kommenttia:

  1. Sama juttu itsellä kun on talvivauva niin tuntuu hankalalle pukea vauvaa sopivaan vaatetukseen näin kesällä. Tänään meillä tyttö nukkui vaunu-unilla lyhythihaisessa bodyssä ja legginseissä + päähine.

    Ihana tuo alempi paita. Mistä se on ostettu ?

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat paidat on istettu H&M:ltä. Se on jännä kun on talvella tottunut koko ajan miettimään, että tarkeneeko se ulkona -20 asteen pakkasessa. Nyt pitää opetella vähän eri asioita miettimään=)

      Poista
  2. Meillä vedettiin tänään päikkärit partsilla t-paita päällä ja vaippa! Ja vaunuissa siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kai sitä täytyy opetella pukemaan vähän vähemmän kerroksia=) Monesti kun olen Aapon nostanut päiväunilta ulkoa, se on ollut ihan hikinen. Nukkuisi varmaan pidempiä pätkiäkin jos olisi ollut vähän vähemmän päälle.

      Poista
  3. Voi miten kiva että tekin löysitte veikeän apinan! :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihana apinapaita! Kävis varmaan tytöllekin, mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apina T-paita on ostettu H&M:ltä, se oli kyllä niin veikeän näköinen että piti ostaa. Varmasti kävisi myös tytölle=)

      Poista
  5. Sama juttu, nyt kun on ollut lämmintä huomaa, että toi meidän murunen ei oikein öisinkään nuku.. Nyt sit yöt oltu vaippasillaan ja ikkunat auki, niin pari parempaa yötä nukkui heti. Vaikea on tosiaan pukea, kun pitää ottaa huomioon myös se, ettei kauheesti aurinkoo sais (suoraa paistetta siis). Mutta harjoitellen pikku hiljaa täällä edetään.. :)
    -mia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pistin viime yönä Aapolle pitkähihasen+lahkeisen potkupuvun yöksi. Oli muuten virhe=) Se heräs niin kiukkusena ja hikisenä yöllä huutamaan!=) Eli täälläkin edelleen jatkuu opettelu. Se on vaan taas ollut niin flunssainen ja sen huone on aika kylmä niin ajattelin, ettei ainakaan palele.

      Poista