keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Cole & Son Woods tapetti

Kuvat: Pinterest
Meidän makkariin yhdelle seinälle tulee Cole & Sonin valmistama, Micheal Clarkin suunnittelema klassikko tapetti Woods. Tämä tapetti jakaa aika paljon mielipiteitä. Mutta minä tykkään tästä aivan valtavasti! Reilun viikon sisällä päästään tapetoimaan=)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on ollut minulla jo kauan haaveissa. Miestä vaan piti suostutella aika kauan=)

   Poista
 2. Tuo tapetti on tosi kiva, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olen sitä pitkään ihaillut jo vaikka missä=)

   Poista
 3. Sä selvästikkin osaat noi suostuttelut aika hyvin, kun saat kaikki menemään läpi. Mielenkiintoista nähdä tuo teitin uusi asunto. Varmasti vimpanpäälle suunniteltu. Tapettikin varmaan aika hintavaa ;)
  T.sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei mee läheskään läpi=) Vaikka yritetty on monesti!!! Tää meni läpi kompromissilla. J sanoi, että jos saa valita eteisen laatan niin saan laittaa makkariin minkä vaan tapetin ja se ties kyllä minkä silloin valitsen=) Tapetti on itseasiassa aika perus hintasta! Ois kiva nähdä teitä, nyt meille mahtuu yökyläänkin jos halutte tulla joskus vaikka viikonlopuks=)

   Poista
 4. Mistä ostit tuon ihanan tapetin, ja mikä oli hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettia saa ostettua Jyväskylästä Ilo sisustusliikkeestä, hinta siellä on noin 90/e rulla.

   Poista
  2. Me tilattiin Seinäruusu.fi:stä, jossa hinta oli silloin hieman edullisempi. Nyt on sielläkin hinnat alkuvuodesta nousseet.

   Poista
 5. Hei! Samaa mietin kuin edellinenkin kommentti. Ja muistatko kuinka monta rullaa teillä kului ja mille alalle? Tosi kiva on toi tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tapetti tosiaan vielä seinälle laittamatta, joten todellista menekkiä en valitettavasti osaa sanoa. Piti päästä tapetoimaan jo aikaa aikaa sitten, tämä postaushan on tehty lokakuussa!=) Mutta niinkuin tässä remontissa on nähty, niin kaikki ei mene aikataulussa ja yllätyksiä on ollut matkan varrella..Ehkäpä ensi kuussa päästään oikeasti tapetointi hommiin yläkerankin osalta ja saan tänne kuvia tapetista seinällä=) Sitten voin kertoa enemmän infoa paljon meni ja mitenkä kuvioiden kohdistaminen meiltä onnistui!

   Poista
 6. Eli jäädään innolla oottamaan kuvia :) Kiitos väliaikatiedoista! Ja onnea tapetointiin,toivottavasti onnistuu hyvin!

  VastaaPoista